marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Angelina Jolie o va juca pe Maria Callas

Cel mai nou film despre celebra cântăreaţă de operă va evoca ultimele sale zile de viaţă, trăite la Paris.

Angelina Jolie o va juca pe Maria Callas
Potrivit celor de la „Variety“, Angelina Jolie a fost aleasă să interpreteze rolul primadonei Maria Callas în producția regizorului Pablo Larrain. Cea care a marcat decisiv opera secolului XX prin interpretare, expresivitate și personalitate, va fi surprinsă pe peliculă în ultimele sale zile.

 
„Maria“ va spune povestea tumultuoasă, minunată și în cele din urmă tragică a celebrei soprane dramatice, evocată așa cum s-au derulat ultimele zile ale ei în Parisul anilor 1970. Scenaristul Steven Knight (creatorul filmelor „Spencer“, „Peaky Blinders“, „Eastern Promises“) este cel care îşi va pune amprenta artistică pe acest nou film biografic. Totodată, Pablo Larrain are experienţă în domeniul peliculelor biografice, el lansând anul trecut „Spencer“ cu Kristen Stewart în rolul Prințesei Diana, şi „Jackie“, în 2016, cu Natalie Portman în rolul lui Jacqueline Kennedy Onassis. Ambele producţii au primit nominalizări pentru actrițele din rolurile principale.


 
Despre noua producţie „Maria“, Larrain spune că: „Am avut ocazia să împletesc cele mai mari și mai profunde pasiuni ale mele, cinematograful și opera, un vis al meu de demult. Să pot face asta împreună cu Angelina, un artist de un curaj și o îndrăzneală supremă, este o ocazie fascinantă, un dar adevărat...“


 

FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies