marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Angelina Jolie, pe coperta revistei TIME: actrita se pregateste pentru o noua interventie medicala. Ce efect are gestul actritei asupra femeilor din intreaga lume

Dupa dezvaluirea socanta pe care a facut-o la inceputul saptamanii, atunci cand a marturisit ca a suferit o dubla mastectomie pentru a preveni riscul de cancer, Angelina Jolie se pregateste pentru o noua interventie chirurgicala. Anuntul facut de actrita a pus pe jar intreaga presa, iar revistele TIME si People au pus-o pe coperta noilor editii.

Angelina Jolie, pe coperta revistei TIME: actrita se pregateste pentru o noua interventie medicala. Ce efect are gestul actritei asupra femeilor din intreaga lume

Revista TIME a reactionat imediat la declaratiile Angelinei Jolie si editorii au decis sa o pune pe coperta pe frumoasa Hollywoodului. "The Angelina Effect" asa cum s-a numit coperta, este un omagiu adus actritei pentru curajul de care a dat dovada dezvaluind lumii intregi problemele delicate prin care a trecuta.

 

Editorii de la TIME sunt de parere ca decizia curajoasa si radicala a actritei de a se opera pentru a preveni aparitia cancerului la san poate avea un efect zguduitor asupra femeilor din intreaga lume si poate schimba modul in care trateaza problemele medicale.

 

 

Frumoasa actrita a aflat ca prezinta un risc de 87% sa dezvolte cancer mamar si un risc de 50% pentru cancer ovarian, de aceea, dupa dubla mastectomie, sotia lui Brad Pitt intentioneaza sa ajunga din nou pe masa de operatii pentru a-i fi indepartate ovarele.

 

Mama Angelinei Jolie a murit la varsta de 56 de ani, fiind rapusa de cumplita maladie. "Mama mea s-a luptat cu cancerul timp de aproape zece ani si a murit la 56 de ani. A rezistat destul ca sa isi cunoasca primul nepot si sa il tina in brate. Dar restul copiilor mei nu vor avea sansa de a o cunoaste si de a afla ce fiinta plina de gratie era", si-a inceput actrita editorialul emotionant din The New York Times.

 

 

"Cand am aflat care este situatia, am decis sa iau masuri pentru a minimaliza riscurile cat se poate de mult", a mai scris artista care a adaugat ca "am decis sa fac o dubla mastectomie, preventiv. Am inceput cu sanii, deoarece riscul de cancer la san este mai mare decat cel de cancer ovarian, iar operatia este mai complexa. Acum va urma o noua interventie, cea de indepartare a ovarelor. Vreau sa le pot spune copiilor ca nu trebuie sa se teama ca-si vor pierde mama", a explicat Angelina Jolie.

 

In ciuda dificultatilor prin care a trecut de la inceputul anului, Angelina Jolie si Brad Pitt au incercat sa nu renunte la rutina zilnica si la obiceiurile familiei lor, astfel ca de Sfantul Valentin si-au facut cadouri, iar de Paste au participat la vanatoarea de oua, desi frumoasa actrita se afla inca sub tratament. "Copiii sunt pe primul plan pentru ea. Lucrurile au decurs normal in saptamanile dintre operatii", a declarat o sursa apropiata celebrului cuplu, potrivit people.com.

 

 

 

 

 

 

Pentru Brad Pitt, decizia viitoarei lui mirese a fost una eroica, acesta marturisind ca a fost alaturi de ea in tot acest timp: "Pentru ca am fost martor la luarea acestei decizii, cred ca alegerea Angelinei, ca si a multor altor femei ca ea, este absolut eroica", a declarat actorul. "Vreau sa multumesc echipei noastre medicale pentru atentia si efortul lor. Tot ce imi doresc pentru ea este sa aiba o viata lunga si sanatoasa, alaturi de mine si de copiii nostrii. Este o zi fericita pentru familia noastra", a adaugat acesta.

 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies