marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Angelina Jolie, pe lista invitaților lui Elon Musk la petrecerea de Halloween din România?

Frumoasa actriță s-ar putea alătura azi grupului de petrecăreți VIP de la Bran.

Angelina Jolie, pe lista invitaților lui Elon Musk la petrecerea de Halloween din România?
În ultimele zile se tot vorbește cum că, de acest Halloween, miliardarii lumii își dau întâlnire în România, chipurile la invitația lui Elon Musk, miliardarul excentric proaspăt proprietar al rețelei de socializare Twitter. Acesta ar vrea să-și răsfețe prietenii cu un party unic, nemaivăzut, dat chiar în acasă Dracula, la Bran.
 
Este vorba despre Peter Thiel, fondatorul PayPal, Sergey Brin, de la Google, Luke Nosek, co-fondator PayPal și fondator al Gigafund și Larry Page, unul dintre proprietarii Google. Pe lângă aceștia, pe aceeași listă ar mai figura și numele actriței suedeze Julia Sandstrom, dar chiar și cel al actriței Angelina Jolie, o mai veche apropiată a lui Elon Musk, de pe vremea când au coordonat împreună niște proiecte umanitare. Deși, fie vorba între noi, Angelina Jolie n-a plecat niciodată de-acasă, în ultimii ani, fără trupa ei de copii și fără personalul său, deci e greu de crezut că va ajunge singură în România.

 
După ce primii invitați au fost răsfățați ieri seară cu o petrecere privată în Poiana Brașov, cu specialități locale și un spectacol tradițional cu măști, urși și hore, distracția se va muta la Bran, punctul terminus pentru Halloween. Căci povestea contelui vampir Dracula atrage cei mai mulți turiști străini la Castelul Bran, de când Bram Stoker a făcut celebră povestea contelui transilvănean, inspirată dintr-o superstiție locală cu conexiune mai mult sau mai puțin istorică, despre pornirile tenebroase ale domnitorului Vlad Țepeș, care își trăgea în țeapă dușmanii.
 
Mitul lui Dracula a stat la baza a numeroase filme şi seriale de televiziune. În 1992, Francis Ford Coppola a regizat filmul "Dracula", în care au jucat Winona Ryder, Anthony Hopkins şi Gary Oldman.
 
Astăzi, la Bran, mitul va renaște sub forma unei megapetreceri chiar în interiorul castelului Bran, care a fost special decorat cu dovleci, lumânări, trandafiri, cranii și pânze de păianjen pentru a marca Halloweenul la Castel.

FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies