marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Angelina Jolie reactioneaza la isteria creata de piciorul sau gol. Ce a spus actrita referitor la imaginea care a facut inconjurul lumii

Angelina Jolie s-a referit pentru prima data la aparitia ei cu piciorul gol la Gala Premiilor Oscar din acest an.

Angelina Jolie reactioneaza la isteria creata de piciorul sau gol. Ce a spus actrita referitor la imaginea care a facut inconjurul lumii

"Nu dau importanta acestor lucruri. Nu urmaresc aceste show-uri TV si daca intru pe internet si vad ceva despre mine, pur si simplu nu dau click sa citesc. Oamenii din anturajul meu nu vorbesc despre astfel de lucruri. Am auzit ceva despre asta, dar nu i-am acordat atentie. E vorba doar despre o femeie careia i-a placut o rochie si a ales-o pentru o noapte", a declarat Angelina Jolie pentru Huffington Post.

Piciorul gol al Angelinei Jolie a fost parodiat dupa Gala Premiilor Oscar din acest an, poze cu rochia actritei americane aparand în mass-media din întreaga lume.

Pe Twitter a fost creat un cont al piciorului Angelinei Jole, cu 25.000 de utilizatori in prima seara.Angelina Jolie a fost acuzata ca a furat una din posturile lui Jennifer Aniston care a pozat la fel pentru fotografi acum 2 ani iar fanii au uitat de batalia filmelor pentru Oscar in favoarea unei confruntari intre cele doua vedete.

 

Fanii au creat pagina pe Twitter pentru piciorul Angelinei Jolie care a reusit sa stranga 25 de mii de followers in cateva ore.

 

Sursa: Mediafax.ro


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies