marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Angelina Jolie sclipitoare si Brad Pitt cu baston: au dominat Gala Premiilor de la New York. Ce sanse are actorul la Oscar

Actorul Brad Pitt si filmul mut The Artist au dominat Gala Premiilor "New York Film Critics Circle"

Angelina Jolie sclipitoare si Brad Pitt cu baston: au dominat Gala Premiilor de la New York. Ce sanse are actorul la Oscar

Angelina Jolie si Brad Pitt: galerie foto!

Actorul de 48 de ani a fost preferatul criticilor din New York care i-au acordat premiul pentru cel mai bun actor datorita interpretatilor sale din filme ca Moneyball si The Tree of Life. Actorul si-a facut aparitia la eveniment sprijinindu-se de un baston alaturi de o Angelina Jolie sclipitoare.
 

Brad Pitt s-a lovit la un picior, dupa ce a alunecat pe o partie de schi. Actorul le-a spus jurnalistilor ca, in timp ce il tinea in brate pe unul dintre copiii sai, s-a impiedicat si a cazut. Cei doi au parte de o saptamana incarcata care se va termina cu decernarea Globurilor de Aur, pe 16 ianuarie. 


Brad Pitt s-a ales luna trecuta si cu o nominalizare la Globurile de Aur  la categoria cel mai bun actor pentru rolul din Moneyball, in timp ce Angelina Jolie a fost nominalizata la categoria "cel mai bun film intr-o limba straina", cu pelicula ei de debut in regie, intitulata In the Land of Blood and Honey, vorbita in bosniaca.

Filmul Moneyball reprezinta ecranizarea bestseller-ul lui Michael Lewis Moneyball: The Art of Winning an Unfair Game, care spune istoria echipei de baseball Oakland Athletics, condusa de Billy Beane ( Brad Pitt). In ciuda unei situatii financiare dificile, managerul echipei reuseste sa compuna o echipa extrem de competitiva printr-o abordare moderna si analitica, plecand de la statistici si alte date empirice despre jocul de baseball.

Brad Pitt are sanse mari sa primeasca pentru acest rol a treia nominalizare la Oscar: pe primele doua le-a luat pentru Twelve Monkeys (1999) si The Curious Case of Benjamin Button (2008).

Premiile "New York Film Critics Circle"

Cel mai bun film -The Artist
Cel mai bun regizor - Michel Hazanavicius, THE ARTIST
Cel mai bun scenariu -Steven Zaillian, Aaron Sorkin, MONEYBALL
Cea mai buna actrita - Meryl Streep THE IRON LADY
Cel mai bun actor - Brad Pitt MONEYBALL, THE TREE OF LIFE
Cea mai buna actrita in rol secundar - Jessica Chastain THE TREE OF LIFE, THE HELP, TAKE SHELTER
Cel mai bun actor in rol secundar - Albert Brooks DRIVE

Si acest an va fi unul ocupat pentru actor. Pitt lucreaz? la proiectul "World War Z", ecranizarea romanului omonim al lui Max Brooks. Povestea despre zombii va avea premiera pe 21 decembrie 2012.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies