marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Angelina Jolie se transforma intr-unul dintre cele mai iconice personaje negative Disney. Vezi cine va fi Frumoasa din Padurea Adormita

Angelina Jolie va filma la vara, in iunie urmatorul ei film  -  "Maleficent", o versiune realizata de studiourile Disney a clasicului film animat "Frumoasa din padurea adormita", scrie Hollywood Reporter.

Angelina Jolie se transforma intr-unul dintre cele mai iconice personaje negative Disney. Vezi cine va fi Frumoasa din Padurea Adormita

Angelina Jolie care nu a mai jucat intr-un film de 2 ani va interpreta unul dintre cele mai iconice personaje negative create de Disney - Vrajitoarea Maleficient, in timp ce favorita pentru rolul Aurorei - Frumoasa din Padurea Adormita este  Elle Fanning.


Tanara actrita de 13 ani - Elle Fanning (sora Dakotei Fanning) este cunoscuta pentru rolurile din We Bought a Zoo sau Super 8. Filmarile vor incepe in iunie in Londra.  Maleficent este unul din proiectele de suflet ale Angelinei Jolie.


Maleficent va fi un film live-action, regizat de Robert Stromberg, cel care s-a ocupat de regia artistica de la Avatar si Alice in Wonderland.Cei de la Disney se chinuie sa faca pelicula inca din 2009 cand proiectul a fost anuntat cu regizorul Brad Bird la carma. Acesta la fel ca si Tim Burton, a renuntat la proiect. Scenariul peliculei este semnat de Linda Woolverton.

 

Elle Fanning


In desenul animat clasic, lansat de studiourile Disney in 1959 si inspirat din povestea fratilor Grimm, Ursitoarea cea rea arunca un blestem asupra printesei Aurora, pentru ca aceasta sa se intepe cu un fus si sa moara inainte de apusul soarelui, in ziua in care va implini varsta de 16 ani.


Insa cele trei ursitoare bune prezente la botezul Aurorei au reusit sa modifice acel blestem, astfel incat printesa sa nu moara, ci sa cada intr-un somn adanc, care sa dureze 100 de ani.


Sursa foto: Getty


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies