marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Angelina Jolie si Brad Pitt, cel mai puternic si glamour cuplu din noaptea Globurilor de Aur

Angelina Jolie a atras toate privirile la Gala Globurilor de aur de luni dimineata din Los Angeles.  Angelina si Brad Pitt au fost fara indoiala starurile noptii la capitolul glamour. Presa i-a numit fara ezitare cel mai bine imbracat cuplu de la prestigiosul eveniment.

Angelina Jolie si Brad Pitt, cel mai puternic si glamour cuplu din noaptea Globurilor de Aur

GALERIE FOTO! CELE MAI SPECTACULOASE IMAGINI DE LA GLOBURILE DE AUR 2012!

Angelina Jolie , nominalizata la categoria "cel mai bun film intr-o limba straina", cu pelicula ei de debut in regie, intitulata In the Land of Blood and Honey, vorbita in bosniaca a purtat  o rochie crem Varsace. "La Globurile de Aur Angelina a aratat de ce este una dintre cele mai frumoasa femei din lume" - au scris tabloidele americane.

Cat de tare esti la filme? Fa aici quiz-ul Procinema si arata-ne ca esti specialist in filme!


Vezi aici castigatorii de la Globurile de Aur 2012!


Duminica, actrita americana i-a "smuls" regizorului Pedro Almodovar promisiunea unei colaborari viitoare, dupa ce l-a intrebat, pe covorul rosu, pe renumitul cineast spaniol daca doreste sa o distribuie intr-un film al sau. Actrita de 36 de ani, a dezvaluit ca a avut o criza de nervi anul trecut, inainte de debutul ei in calitate de regizor cu In the Land of Blood and Honey.


Brad Pitt   nominalizat la Globurile de Aur  la categoria cel mai bun actor pentru rolul din Moneyball a atras si el toate privirile intr-un costum marca Tom Ford.


Actorul si-a facut aparitia pe covorul rosu sprijinindu-se de un baston dupa ce a alunecat pe o partie de schi si s-a lovit la picior.

"E o noapte de aur pentru noi" a declarat Brad Pitt in timp ce  Angelina a marturisit ca nu a simtit deloc presiunea emotiilor. "Am fost mai emotionata de cum au primit bosniacii filmul meu decat de aceasta gala."


Cei doi au avut concurenta serioasa din partea unui alt cuplu stralucitor: George Clooney si Stacy Keibler.


 

Sursa foto: Getty

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies