marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Angelina nu o vede pe Cleopatra un sex simbol! Ce secrete dezvaluie despre noul ei rol!

Noua Cleopatra - Angelina Jolie - a oferit primele detalii despre productia regizata de David Fincher!

Angelina nu o vede pe Cleopatra un sex simbol! Ce secrete dezvaluie despre noul ei rol!

Noul proiect cinematografic va avea la baza un scenariu adaptat dupa biografia "Cleopatra: A Life", scrisa de Stacy Schiff, si se va axa pe viclenia legendarei regine in politica si in afaceri.


Angelina a marturisit ca vrea sa joace rolul reginei egiptene intr-un mod cu totul diferit fata de Elizabeth Taylor, sustinand ca nu se va putea ridica niciodata la performanta ei.

"A fost inteleasa gresit. Am crezut la inceput ca totul se reduce la farmecul sau, insa inainte de asta era o femeie puternica, un lider care vorbea 5 limbi straine.


Interpretarea mea nu se va ridica niciodata la nivelul lui Elizabeth Taylor.  Oricum filmul abordeaza o alta latura a ei: nu o vom prezenta ca un sex simbol pentru ca nu a fost.

S-a scris despre ea ca ar fi avut multi iubiti, insa s-ar putea ca in realitate sa nu fi avut decat doi. Era o femeie interesanta, dar nu o mare frumusete" a declarat Angelina pentru The Telegraph.

Filmul va fi lansat in cinema in 2013 si nu are inca un Marc Antoniu. Nume grele se bat pe lista pentru rolul iubitului Cleopatrei. Pe lista sunt: Brad Pitt, George Clooney, Daniel Craig sau Colin Firth.

 

Sursa foto: Getty



Modifică setările cookies