marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Anger Management este mai amuzant decat Two and a Half Men. Ce reactii a starnit noul serial al lui Charlie Sheen

Seara magnifica pentru Charlie Sheen, dupa ce primul episod din noul sau serial, Anger Management, a fost vazut de o parte din criticii din America, iar primele reactii au fost mai mult decat pozitive.

Anger Management este mai amuzant decat Two and a Half Men. Ce reactii a starnit noul serial al lui Charlie Sheen

 

 

Charlie Sheen ramane un star inegalabil si demonstreaza ca intotdeauna stie cum sa se ridice si sa revina in forta in centrul atentiei. La 1 an dupa ce a fost dat afara din Two and Half Men si inlocuit cu Ashton Kutcher,  actorul de 48 de ani a revenit cu noul sau serial, care i-a cucerit pe critici.

 

In noul lui serial, Anger Management, Sheen joaca rolul unui fost jucator de baseball, divortat si cu probleme de stapanire a nervilor care ajunge, culmea,  ironiei un terapist cam neortodox. Distributia de la Anger Management le mai cuprinde pe Brett Butler, Selma Blair, Shawnee Smith, Daniela Bobadilla si Noureen DeWulf.

 

Serialul este difuzat pe postul american FX iar primul sezon contine 10 episoade. Serialul este inspirat de comedia "Al naibii tratament/ Anger Management", un film din 2003, in care Adam Sandler face terapie cu Jack Nicholson pentru a invata sa-si controleze accesele de furie.

 

"Charlie Sheen stie in continuare cum sa fie amuzant intr-un serial tv adresat tuturor categoriilor de varsta. Probabil ca in aceste momente sunt cateva televiziuni care isi musca degetele pentru ca au refuzat sa produca si sa difuzeze serialul. Ce noapte magnifica. Daca simtiti neaparat nevoia sa faceti comparatie, Anger Management este mult mai amuzant decat actualul Two and a Half Men" au scris cei de la Hollywood Reporter, dupa ce au vazut primul episod din serial.

 

Sheen, care apare pe coperta celui mai nou numar al revistei Rolling Stone, a marturisit ca a  incercat sa isi construiasca singur revenirea, cu serialul Anger Management: "Eram blocat in orasul asta si nu primeam nici o oferta. Asa ca m-am straduit sa vin cu un format prin care sa ma relansez, sa le demonstrez ca nu sunt terminat, doar pentru ca spun ei".

 

Anger Management va fi difuzat pe micile ecrane din SUA pe 28 iunie iar in serial isi vor face aparitia fosta nevasta a lui Charlie, Denise Richards si tatal sau  Martin Sheen.


Intr-un interviu pentru New York Times, Charlie Sheen a declarat ca Anger Management este cantecul sau de lebada, lasand de inteles ca ar abandona actoria dupa acest serial.

 



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies