marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Anger Management: Laura Bell Bundy o va inlocui pe Selma Blair in serialul lui Charlie Sheen

Serialul Anger Management si-a gasit noua protagonista feminina, dupa plecarea cu scandal a Selmei Blair. Laure Bell Bundy va juca alaturi de Charlie Sheen in noul sezon, anunta Hollywood Reporter.
 

Anger Management: Laura Bell Bundy o va inlocui pe Selma Blair in serialul lui Charlie Sheen

Nominalizata la premiile  Tony, Laura Bell o va inlocui pe Selma Blair si va juca alaturi de Charlie Sheeen. Laura Bell Bundy, cunscuta din musicalul Legally Blonde, s-a alaturat echipei, au anuntat luni producatorii de la Lionsgate Television.

 

 

Bundy va fi Dr. Jordan Denby, partenera lui Charlie Sheen in serial si il va ajuta pe acesta sa conduca un nou studiu despre sex. Personajul este descris ca fiind un psiholog genial, divortat recent, iar pasiunea ei pentru alcool si schimbarea dispozitiei ii vor transforma viata lui Charlie intr-un roller-coaster emotional.

Nominalizata la premiile Tony, Laura a jucat rolul lui Elle Woods in adaptarea de pe Broadway a  filmuui Legally Blonde, in care aparut Reese Witherspoon. Ea a inlocuit-o pe Selma Blair in serialul de comedie dupa Blair a fost concediata din cauza unei altercatii cu Sheen din luna iunie.


 


Atunci, Blair  s-a declarat nemultumita de faptul ca Charlie Sheen intarzie la munca si ca nu tine cont deloc de etica, caracterizand munca alaturi de el drept "o pedeapsa". Mai mult, Sheen i-ar fi amenintat pe producatori ca daca Selma Blair apare la filmarile urmatorului episod, el va refuza sa lucreze. In Anger Management, Sheen joaca rolul lui Charlie, un fost jucator profesionist de baseball cu probleme de stapanire a nervilor care ajunge, culmea, psihiatru. Insa metodele terapeutice folosite de el nu sunt deloc unele clasice, iar de multe ori nu iti mai dai seama cine este pacientul si cine psihiatru.


Noul personaj din serial a descris de producatori ca fiind o femeie dura, cu o cariera de succes si ca o femeie nervoasa care se uraste pe sine,  devenind  in cele din urma atrasa de Charlie.



In urma excluderii lui Blair din Anger Management, in serial a aparut, de asemenea, si actorul  Bryan Austin Green. Green, care l-a interpretat pe Sean, iubitul lui Jen (Shawnee Smith, care joaca rolul sotiei lui Charlie Sheen), va avea un rol constant in serial. 


Laura Bell Bundy va incepe filmarile pentru Anger Management saptamana aceasta.

 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies