marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Angus T. Jones socheaza din nou la 2 ani dupa ce a renuntat la actorie: "Am fost un ipocrit platit cand apaream in Two and a Half Men"

Angus T. Jones, cunoscut ca Jake din serialul Two and a Half Men, a revenit in centrul atentiei cu o serie de declaratii controversate. Dupa ce a renuntat la televiziune din cauza viziunilor sale crestine, actorul a declarat ca a fost un ipocrit timp de 10 ani, adica in perioada in care aparea in serialul Doi barbati si jumatate.

Angus T. Jones socheaza din nou la 2 ani dupa ce a renuntat la actorie: Am fost un ipocrit platit cand apaream in Two and a Half Men

 

GALERIE FOTO: 25 DE IMAGINI DIN CARIERA LUI ANGUS T. JONES!

 

"Am fost un ipocrit platit pentru ca nu eram de acord cu nimic din ce faceam si totusi o faceam in continuare" a spus acesta conform Washington Post. Actorul a renuntat anul trecut la actorie preferand sa aleaga o viata obisnuita, insa presa a scris ca viziunile sale crestine l-au impins sa faca acest gest.
 

 

 

 

Acesta si-a cerut scuze pentru faptul ca i-a insultat serialul lui Chuck Lorre, producatorul serialului Two and a Half Men. "E copilul lui si imi cer scuze ca am jignit serialul. Insa, nu regret nimic altceva din ceea ce am spus".

Angus nu este la primul sau gest de acest gen. In 2012, pustiul minune i-a socat pe fani cu un mesaj inregistrat si postat pe Youtube. Intr-un testimonial video religios, Angus T.Jones a facut o declaratie neasteptata, rugandu-i pe fanii Two and a Half Men sa nu se mai uite la serial. "Daca te uiti la Two and a Half Men, te rog opreste-te! Fac parte din acest show si nu mai vreau asta. Te rog nu-l mai urmari si nu iti mai umple capul cu prostii", a fost declaratia care a socat pe toata lumea.

 


Starul care primea aproximativ 350.000 de dolari pe episod a continuat cu afirmatiile: "Nu vreau sa mai contribui la planul dusmanului. Nu pot fi crestin si sa fac parte din serial. Nu pot fi o persoana cu frica lui Dumnezeu si sa fiu intr-un show tv. Stiu ca nu pot", a explicat actorul.


In urma cu 10 ani, Chuck Lorre, producatorul serialului Two and a Half Men, l-a considerat perfect si l-a distribuit imediat pe Angus T. Jones in rolul micutului Jack ce vine alaturi de tatal sau Alan (Jon Cryer) sa locuiasca cu unchiul Charlie Harper (Charlie Sheen) un burlac foarte instarit, care se bucura de toate avantajele unei existente comode.

 

 


Serialul Two and a Half Men a devenit celebru datorita lui Chalie Sheen, insa actorul a fost dat afara la finalul sezonului 8. Dupa plecarea cu scandal a actorului din serial, producatorii l-au adus pe Ashton Kutcher drept noua vedeta a show-ului. Starul s-a clasat pe prima pozitie in topul celor mai bine platiti actori de pe TV in sezonul 2011-2012.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies