marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nimeni nu credea ca va ajunge asa. Urmarit de milioane de fani, Angus T. Jones ramane un mister. 10 lucruri pe care nu le stiai despre cel mai bine platit tanar actor

Adolescentul din Two and a Half Men ramane un mister pentru milioanele de americani care-l urmaresc saptamanal. La 18 ani, are un salariu gigantic si a stat sub influenta celui mai notoriu bad boy de la Hollywood, Charlie Sheen, insa a reusit sa ramana cu picioarele pe pamant si sa duca o viata lipsita de scandaluri. Recent acesta a aparut pe coperta de la CBC Watch Magazine unde a dezvaluit ca nu stie daca isi va mai continua cariera de actor dupa terminarea serialului Two and A Half Men.

Nimeni nu credea ca va ajunge asa. Urmarit de milioane de fani, Angus T. Jones ramane un mister. 10 lucruri pe care nu le stiai despre cel mai bine platit tanar actor

Galerie foto: 30 de imagini din cariera lui Angus T. Jones


Peste cateva luni, cel mai bine platit tanar actor de televiziune, Angus T. Jones face 9 ani de cand joaca in popularul serial Doi barbati si jumatate. "Jumatatea" din Two and a Half Men s-a facut barbat si a impresionat pe toata lumea cu viata sa privata lipsita de scandaluri sau aparitii publice stanjenitoare, desi detine recordul pentru cel mai bine platit tanar actor din seriale. 


Spre deosebire de alte tinere vedete cu pretentii de actor, Angus T. Jones duce o viata retrasa, se fereste de presa si cu toate ca apare intr-unul din serialele de top ale momentului interpretand rolul lui adolescent cam idiot, in realitate e departe de aceasta ipostaza. Si-a impresionat colegii de platou cu notele pe care le obtine la liceu iar producatorul Chuck Lorre a tinut sa le impartaseasca fanilor ca in realitate Jake din Two and a Half Men este un tanar foarte inteligent.


"Este ciudat. Lucrez cu acesti oameni de 8 ani de zile, am 18 ani, insa nu ma simt un adult si nu sunt intotdeauna confortabil cu lucrurile pe care le fac in serial" a povestit recent tanarul care a dezvaluit ca nu este sigur daca isi doreste sa continuie ca actor.
 

Angus T Jones in See Spot Run in 2001

 

10 lucruri pe care nu le stiai despre starul din Two and a Half Men:

1. La 16 ani, in 2010, actorul a semnat un contract de 300.000 de dolari pe episod, venituri care l-au propulsat in numai cativa ani in topul celor mai bogati tineri din lume. Tanarul castiga peste 8 milioane de dolari pe sezon.

2. Avea 10 ani cand a atras atentia producatorilor de la CBS si celor de la Two And a Half Men. Angus T Jones a fost primul si singurul actor care a dat probe pentru rolul lui Jake. Chuck Lorre l-a considerat perfect si l-a distribuit imediat.

3. Primele aparitii pe TV s-au datorat unor reclame: avea doar 4 ani. A debutat intr-un film la 5 ani cu o aparitie scurta in "Simpatico" (1999),alaturi de Nick Nolte, Jeff Bridges, Sharon Stone, Catherine Keener si Albert Finney.

4. A atras atentia in 2001 cu rolul din See Spot Run unde a jucat alaturi de David Arquette si a primit o nominalizare pentru Young Artist Award. Pana sa ajunga in sitcomul Two and a Half Men, Angus a mai aparut in The Rookie (2002), Bringing Down The House (2002), George of the Jungle 2 (2003) iar in 2010 a mai aparut si in serialul Hannah Montana cu rolul lui T.J.

5. Parintii sai au avut probleme cu legea : cei doi au fost arestati in 1997 pentru violenta si atac, insa au incercat sa ramana cat mai departe de presa dupa ce fiul lor a ajuns popular.



6. S-a nascut in Austin, Texas pe 8 octombrie 1993. Al doilea sau nume este Turner si are un frate mai mic Otto. Locuieste cu parintii sai in Los Angeles.

7.Nu a vrut niciodata sa se faca actor, mama sa l-a dus la auditii sperand ca in acest mod isi va putea strange bani pentru a-si plati studiile.

8.Educatia a ramas o prioritate pentru tanarul actor care potrivit colegilor din Two and a Half Men a avut note excelente pe perioada liceului. Urmeaza cursurile de la Village Christian High School.

9. Actorul a declarat recent ca nu stie daca va mai continua sa joace dupa ce sitcomul Two And a Half Men se va incheia. Angus si-a exprimat dorinta de a urma cursurile unei facultati traditionale.

10. Tanarul actor a declarat ca nu se simte intotdeauna confortabil atacand in serial rolul unui adult pentru ca nu se considera unul. Personajul sau Jake a evoluat de la pustiul adorabil care nu intelegea aluziile sexuale ale glumelor lui Charlie Sheen si Jon Cryer la tanarul care se culca cu femei si fumeaza marijuana. Jake va absolvi liceul in serial pe finalul sezonului 9.


Cum s-a transformat Angus T. Jones de-a lungul anilor:




 

Sursa foto: Getty
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies