marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Madagascar 3 i-a cucerit pe americani: a fost lider de box office. Prometheus al lui Ridley Scott a facut 50 de milioane de $

Fascinatia americanilor pentru animatii s-a dovedit inca o data castigatoare pentru producatorii celebrelor aventuri ale personajelor simpatice din Madagascar.

Madagascar 3 i-a cucerit pe americani: a fost lider de box office. Prometheus al lui Ridley Scott a facut 50 de milioane de $

"Madagascar 3: Fugariti prin Europa" s-a clasat pe primul loc in box office-ul nord american unde a facut in acest weekend  incasari de 60 de milioane de dolari. Noua aventura a leului Alex si a bunilor sai prieteni, Melman, Marty si Gloria va fi de pe 15 iunie si in cinematografele din Romania.

Dupa ce primele doua filme din seria "Madagascar" au obtinut incasari de peste 1 miliard de dolari pe plan mondial a venit si randul celei de-a treia parti sa dea lovitura in box office cu incasari de 60 de milioane de dolari.

Mult-asteptata parte a treia a francizei create de DreamWorks Animation are loc in Europa, mai exact pe riviera franceza. Leul Alex (Ben Stiller) girafa Melman (David Schwimmer), hipopotamita Gloria (Jada Pinkett Smith) si mereu zglobiul Marty (Chris Rock) ajung din accident. Nu-i deloc usor sa incurci New York-ul cu Cannes-ul dar eroii animati au facut-o si pe asta.


Cu pinguini pusi pe distractie, jaf, haosuri si alte acte demne de staruri rock si cu regele Julien (Sacha Baron Cohen) cel complet rupt de realitatea inconjuratoare cu tot, animalele trebuie sa dispara foarte rapid din apartamentele din hotelurile de lux ale rivierei franceze. Regia filmului "Madagascar 3: Fugariti prin Europa/ Madagascar 3: Europe's Most Wanted" este semnata de Eric Darnell.



In acest weekend americanii au scos bani grei pentru filme.  Pe locul 2 s-a aflat SF-ul lui Ridley Scott, Prometheus care s-a descurcat admirabil cu incasari de peste 50 de milioane de dolari in SUA. Filmul care ii readuce pe fani in lume minunata si terifianta a androizilor si a extraterestrilor cu care Scott i-a incantat pe fani in urma cu aproape 30 de ani in Alien a facut deja la nivel global incasari de 141 milioane de dolari. Productia cu Noomi Rapace, Logan Marshall-Green, Michael Fassbender, Idris Elba si Charlize Theron este lansata de o saptamana in cinematografele mondiale.

Pe locul 3 in box office in aceasta saptamana s-a clasat fantezia Snow White and the Huntsman/ Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator care a facut incasari de 23 de milioane de $. Reinterpretarea celebrului basm al Albei ca Zapada in regia lui Rupert Sanders si cu Kristen Stewart, Charlize Theron, Chris Hesmworth in rolurile principale a adunat pana acum incasari mondiale de 182 de milioane de dolari


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies