marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Animatia The Croods, lider de box-office in SUA: Olympus Has Fallen, revenirea spectaculoasa a lui Gerard Butler

Animatia "Croods", produsa de studiourile Fox, a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american weekendul trecut. Insa, pe locul 2 s-a clasat Olympus Has Fallen, noul film al lui Gerard Butler.

Animatia The Croods, lider de box-office in SUA: Olympus Has Fallen, revenirea spectaculoasa a lui Gerard Butler


Prezentand odiseea unei familii din preistorie care incearca sa isi asigure supravietuirea si beneficiind de vocile unor actori cunoscuti precum Nicolas Cage si Emma Stone, The Croods a obtinut incasari de 44,7 milioane de dolari de vineri pana duminica. Filmul a avut un buget de 135 de milioane de dolari si a primit calificativul A din partea spectatorilor americani.

 

Un alt film lansat la sfarsitul saptamanii trecute, thrillerul Cod Rosu la Casa Alba/ Olympus Has Fallen, a debutat pe locul al doilea in box office-ul nord-american, cu incasari de 30,5 milioane de dolari. Scenariul acestui film de actiune, care include multe scene spectaculoase, cu Aaron Eckhart in rolul presedintelui american si cu Gerard Butler in rolul unui fost agent secret, este construit in jurul unui atac nord-corean fictiv asupra Casei Albe. Acesta este unul dintre filmele cu cel mai bun debut din ultimii ani pentru Gerard Butler, care s-a cam scufundat in box-office cu ultimele sale filme, Playing For Keeps, Chasing Mavericks.

 

 

Filmul "Grozavul si puternicul Oz/ Oz The Great and Powerful", o superproductie a studiourilor Disney, a pierdut pozitia de lider si a coborat pe locul al treilea, cu incasari de 22 milioane de dolari. Cu un buget de productie estimat la 200 de milioane de dolari, acest film SF i-a atras pe spectatori in salile de cinematograf din Statele Unite si Canada gratie unei distributii de zile mari, in care stralucesc Rachel Weisz, James Franco, Michelle Williams si Mila Kunis. Filmul prezinta aventurile lui Oscar Diggs, un magician de circ lipsit de anvergura, care pleaca la bordul unui balon cu aer cald din Kansasul sau natal si prafuit pentru a se stabili in extravagantul Taram al lui Oz, unde pretinde ca este marele magician asteptat de toti locuitorii acelei tari.


Comedia "Admission", cu Tina Fey si Paul Rudd, a debutat pe locul al cincilea, cu incasari de 6,4 milioane de dolari.

Filmul "Spring Breakers" reuseste sa intre in Top 10 in al doilea weekend de proiectii si ocupa locul al saselea. Filmul, ce prezinta aventurile unor eleve de liceu in timpul traditionalei vacante de primavara din sistemul de invatamant american, a obtinut incasari de 5 milioane de dolari.

 

 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies