marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Anna Paquin, vedeta serialului True Blood: Nu sunt deranjata de scenele de sex cu Alexander Skarsgard. Suntem amici si ne respectam

Anna Paquin, eroina serialului True Blood, se bucura in aceasta perioada de o veste minunata, dupa ce a aflat ca va naste gemeni, dar si de faptul ca serialul in care joaca are parte de mult succes. Actrita de 29 de ani a oferit un interviu sincer in care a vorbit despre scenele de sex pe care le imparte in show atat cu sotul ei, Stephen Moyer, dar si cu Alexander Skarsgard.

Anna Paquin, vedeta serialului True Blood: Nu sunt deranjata de scenele de sex cu Alexander Skarsgard. Suntem amici si ne respectam


CLICI AICI PENTRU GALERIE FOTO


 

Anna Paquin este invidata de milioane de femei din lume pentru scenele fierbinti pe care le are in serial cu doi dintre cei mai sexy barbati de la Hollywood: actorul Stephen Moyer, care joaca rolul vampirului Bill Compton - cu care este casatorita in realitate- si cu suedezul Alexander Skarsgard.

 

 

In serial, Anna Paquin este Sookie Stackhouse, o chelnerita cu puteri telepatice care este fascinata de lumea vampirilor. Dupa o idila esuata cu Bill Compton (Stephen Moyer), aceasta devine tot mai apropiata de vampirul viking Eric, interpretat de Alexander Skarsgard.

 

Anna Paquin, care are gemeni cu Stephen Moyer, a spus ca se simte confortabil in scenele de sex cu Skarsgard, pe care il considera un amic foarte bun:

 

"Ne simtit in largul nostru impreuna. Steve si Alex sunt prieteni la catarama. Totusi avem niste limite si ne respectam unii pe ceilalti. Ei sunt doi gentlemani" a spus Paquin, care a recunosct mai demult ca este bisexuala.

 

 

 

 

 

Desi este casatorita si va fi mamica, Anna Paquin a demonstrat de-a lungul timpului ca este o fire excentrica, dupa ce a recunoscut ca este bisexuala. "Cred ca pentru anumite persoane e mai usor sa spuna ca sunt bisexuali decat gay.  Pentru mine nu e asa, pentru ca eu cred ca a fi bisexual inseamna a fi impacat cu tine insuti. Eu nu am inventat nimic, nu am facut-o ca sa atrag atentia." a spus la inceputul anului actrita din True Blood.

 

Castigatoare a premiului Oscar la doar 12 ani, Anna Paquin a revenit acum 5 ani in atentia publicului cu serialul True Blood: "Inainte de auditie mi-am cumparat cei mai scurti pantaloni si un sutien cu push up, care stiam ca vor face parte mult timp din viata mea. Cred ca a fost vorba de destin cand am obtinut rolul. Nu sunt pudica, dar nici nu ma consider nonconformista" a mai adaugat actrtia.

 

 

"Sunt cel mai aspru critic al meu, dar la un moment dat trebuie sa te accepti asa cum esti, cu defecte si calitati. Nu am mai incercat sa aspir catre o imagine  ideala pentru ca nimeni nu e perfect" a spus Anna despre imaginea ei si modul in care o percep ceilalti.

 

 

Sezonul 7 din True Blood se difuzeaza in aceste momente pe micile ecrane din America si va fi ultimul sezon din serial, ce va aduce mult asteptatul final al seriei care a fost un fenomen ani intregi. Pentru rolul lui Sookie Stackhouse, Anna Paquin a fost recompesata cu Globul de Aur, in 2009.

 

In 1993 a obtinut premiul Oscar pentru rol secundar in Piano, fiind a doua cea mai tanara actrita din istorie care primeste statueta.

 

 

Sursa: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies