marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Anne Hathaway si Chris Hemsworth vor lupta impotriva robotilor in thrillerul apocaliptic Robopocalypse

Actrita Anne Hathaway  este dorita de producatorii technothriller-ului Robopocalypse pentru rolul princial feminin in pelicula regizata de Steven Spielberg.

Anne Hathaway si Chris Hemsworth vor lupta impotriva robotilor in thrillerul apocaliptic Robopocalypse

The Hollywood Reporter scrie ca Anne Hathaway este favorita producatorilor pentru urmatorul film al lui Steven Spielberg. Dupa ce a jucat-o pe Catwoman in "The Dark Knight Rises", actrita are sanse la Oscar in 2013 cu musicalul Mizerabilii, insa nu are un program foarte incarcat in perioada urmatoare asa ca sunt sanse mari sa nu refuze o colaborare cu Steven Spielberg.


“Robopocalypse” urma sa ajunga pe marile ecrane in iulie 2013, insa regizorul Steven Spielberg a fost prea ocupat cu drama istorica “Lincoln” pentru a incepe filmarile la proiectul inspirat din romanul omonim al autorului Daniel H. Wilson, asa ca studioul 20th Century Fox a amanat cu 9 luni lansarea acestui thriller SF, pana pe data de 25 aprilie 2014.


Chris Hemsworth, actorul australian cunoscut pentru rolurile din "Thor", "The Avengers" si "Snow White And The Huntsman" alaturi de Ben Whishaw cunoscut pentru "Perfume: The Story of a Murderer" sunt in negocieri si ei pentru roluri centrale in productia Robopocalypse pe care presa americana de profil o anunta ca pe un blockbuster urias la nivel global.

Intr-un viitor nu foarte indepartat, robotii ne fac viata mult mai usora, acestia ajuta la curatarea bucatariei noastre, conduc masinile si lupta razboaie in locul nostru, asta pana cand sunt transformati in ucigasi eficienti de un om de stiinta care declanseaza accidental o inteligenta artificiala numita Archoso ingropata in Alaska. Filmul va urmari povestea unor personaje in lupta cu masinariile atunci cand izbucneste Razboiul Robotilor.


"M-am simtit minunat creand viitorul din Minority Report si este un viitor care se transforma in realitate mai repede decat ar fi crezut oricare dintre noi. Robopocalypse are loc peste 15 ani sau peste 20 de ani, asa ca va fi un alt viitor la care ne vom putea raporta. Este despre consecintele crearii unei tehnologii care ne face viata mai usoara si despre ceea ce se intampla atunci cand acea tehnologie devine mai inteligenta decat noi. Nu este o tema noua, a mai fost folosita in filme stiintifico-fantastice, dar este o tema care devine relevanta cu fiecare zi care trece” a povestit Spielberg despre acest film.


Pentru acest film regizorul a reusit sa le aduca pentru prima data impreuna pentru un proiect pe cele doua studiouri 20th Century Fox si DreamWorks care vor finanta productia. Scenaristul filmului "Monstruos/ Cloverfield", Drew Goddard, semneaza scenariul acestui film.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies