marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Anne Hathaway apare goala, iar Brad Pitt se plange ca seamana cu George Clooney, in Lumea Pro Cinema

In Lumea Pro Cinema de duminica, 14 noiembrie de la 15.30, Anne Hathaway apare complet dezbracata in „Love and Other Drugs”, Brad Pitt crede ca personajul sau din „Megamind” seamana mai mult cu George Clooney, Denzel Washington este „De neoprit” in materie de cascadorii, iar Javier Bardem si Alejandro Gonzalez Inarritu se pregatesc deja pentru Oscarurile de anul viitor.

Anne Hathaway apare goala, iar Brad Pitt se plange ca seamana cu George Clooney, in Lumea Pro Cinema

Anne Hathaway si Jake Gyllenhaal fac din nou cuplu pe marele ecran, dupa „Brokeback Mountain”, de aceasta data in „Love and Other Drugs”, un film plin de scene pasionale in care Hathaway apare pentru prima data complet goala. Telespectatorii ii vor putea vedea impreuna in Lumea Pro Cinema, inainte de premiera in Romania a filmului, care va avea loc in ianuarie.

Brad Pitt, Ben Stiller si Tina Fey pasesc pe covorul rosu la premiera filmului de animatie „Megamind” de la New York, unde Pitt povesteste ca, de cand a devenit tata, are alte criterii de selectie a rolurilor. In plus, actorul glumeste despre personajul sau si spune ca acesta seamana mai degraba cu George Clooney, decat cu el. Filmul a intrat direct pe locul intai la box office, ceea ce este inca un motiv de satisfactie pentru Ben Stiller, care este si producator executiv.

Tot in Lumea Pro Cinema de duminica, 14 noiembrie, Denzel Washington va povesti despre cum si-a facut singur toate cascadoriile in thrilerul „De neoprit”, al doilea film al sau cu si despre trenuri, dupa productia de anul trecut, „Ostatici in Pelham 123”. Todd Phillips, regizorul de la „Marea mahmureala”, si Robert Downey Jr. isi unesc fortele intr-o comedie suculenta, „Sorocul”, un road movie care ruleaza deja in cinematografele din Romania.

Mai mult, filmul european este si el prezent in Lumea Pro Cinema, iar actrita suedeza Noomi Rapace vorbeste despre cum i s-a schimbat viata dupa ce a interpretat-o pe nonconformista Lisbeth Salander in ecranizarile trilogiei Millenium, scrise de Stieg Larson. Romanele, care au avut un succes urias in intreaga lume, au atras si atentia producatorilor de la Hollywood, iar varianta in limba engleza este deja in lucru, in regia lui David Fincher, cu Daniel Craig si Rooney Mara in rolurile principale.

Javier Bardem si regizorul Alejandro Gonzalez Inarritu se pregatesc deja pentru premiile la festivalurile de anul viitor cu pelicula „Biutiful”. Cel mai in voga actor spaniol face un rol de senzatie, care i-a adus deja trofeul pentru cel mai bun actor la festivalul de la Cannes. Javier Bardem si Alejandro Gonzalez Inarritu vorbesc in Lumea Pro Cinema despre realizarea filmului „Biutiful”, dar si despre asteptarile pe care le au de la cel mai nou film al lor.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies