marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Anne Hathaway ii sperie inca o data pe fani: actrita arata mai slaba ca niciodata dupa ce a tinut o dieta stricta pentru rolul din Les Miserables

Actrita i-a socat pe toti saptamanile trecute cand au aparut imagini cu ea din noul ei film, Les Miserables. Aceasta i-a speriat pe fani cu silueta scheletica in acele poze si continua sa o faca dupa ce zilele trecute a fost vazuta la plaja, afisand aceeasi statura firava.

Anne Hathaway ii sperie inca o data pe fani: actrita arata mai slaba ca niciodata dupa ce a tinut o dieta stricta pentru rolul din Les Miserables

Anne Hathaway face toate sacrificiile posibile pentru actorie si se alatura actorilor care au impresionat lumea dupa ce au slabit teribil de mult.

Pentru rolul prostituatei din Les Miserables, actrita de 29 de ani a adoptat o dieta ingrozitoare, cu doar 500 de calorii.


Cu parul tuns scurt, actrita a atras atentia in ultimele zile cu un corp fragil si anorexic pentru care a slabit intre 8-9 kilograme. Anne a ajuns la 51 de kilograme in 3 saptamani iar presa americana a notat ca arata ca o fantoma, palida si lipsita de vlaga. Cu doar un an in urma actrita stralucea la Premiile Oscar si era numita printre cele mai frumoase actrite de la Hollywood.
 


Actrita a dezmintit faptul ca ar duce o dieta stricta, dar pozele suprinse de papparazzi cu ea la plaja spun cu totul altceva. Anne parea jenata de silueta ei scheletica si nici n-a asteptat sa iasa din apa ca sa isi puna tricoul pe ea.


Fanii sunt ingrijorati pentru ea, mai ales ca transformarea ei este una radicala.

Admirata pentru feminitatea sa,  Anne Hathaway a lasat de inteles ca niciun sacrificiu nu este prea mare,  pentru ca acest rol este unul din visele ei.Actrita si-a amanat si casatoria cu logodnicul ei, Adam Shulman, pana cand ii va creste parul, pe care si l-a tuns extrem de scurt pentru rolul din "Les Miserables".


Peste 2 luni, fanii vor avea ocazia sa o vada intr-o ipostaza inedita, imbracata in costumul sexy al lui Catwoman in The Dark Knight Rises, filmul care incheie aventurile Cavalerului Negru.

 

 

Filmarile dramei cu elemente de musical “Les Miserables” au inceput in Luna martie, in Portsmouth, din distributie mai fac parte Eddie Redmayne, Amanda Seyfried, Hugh Jackman, Russell Crowe, Samantha Barks, Helena Bonham Carter si Sacha Baron Cohen, iar lansarea in cinematografele din SUA este planificata pentru 14 decembrie 2012. Pelicula va fi 3D.


Sursa foto: Splash
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies