marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul pentru care frumoasa actrita Anne Hathaway se infometeaza cu doar doua mere pe zi. Fanii se ingrijoreaza ca e prea slaba. Uite cum arata vedeta

Anne Hathaway tine o dieta alimentara zilnica de doar 500 de calorii, pentru a slabi doua masuri la haine si a se pregati pentru rolul din musicalul "Mizerabilii", unul dintre cele mai asteptat filme din 2012 si care se va lansa pe 14 decembrie.

Filmul pentru care frumoasa actrita Anne Hathaway se infometeaza cu doar doua mere pe zi. Fanii se ingrijoreaza ca e prea slaba. Uite cum arata vedeta

GALERIE FOTO: Top 10 cele mai bune roluri din cariera lui Anne  Hathaway!


Actrita in varsta de 29 de ani trebuie sa urmeze acest regim alimentar pentru a fi cat mai credibila in rolul Fantinei, mama personajului Cosette, din "Mizerabilii". Actrita a spus ca va supravietui doar cu doua mere pe zi si un shake cu proteine. La casting Anne Hathaway l-a impresionat pe regizorul Tom Hooper si pe producatori, lasandu-i in lacrimi pe cei de pe platouri cu vocea ei dupa ce a interpretat cateva melodii.

Filmarile pentru Les Miserables au inceput de cateva zile. Pentru prima data intr-un musical pe marele ecran, Russell Crowe va interpreta rolul nemilosului comisar Javert, in timp ce Hugh Jackman va juca rolul lui Jean Valjean. Amanda Seyfried va fi fiica lui Anne Hathaway in film.

"Din nefericire,  Anne are la dispozitie doar 15-20 de zile pentru a pierde cat mai mult in greutate, aproape 10 kilograme", a declarat o sursa apropiata actritei.

Aceeasi sursa a declarat pentru Daily Mirror: "Anne cunoaste riscurile unei asemenea diete extreme si va fi supusa unor teste medicale saptamanale, pentru a fi in regula".


Helena Bonham Carter care a interpretat-o pe regina mama a Marii Britanii in filmul "Discursul regelui" de Tom Hooper va fi Madame Thenardier, Sacha Baron Cohen a acceptat  rolul lui Thénardier. Amanda Seyfried va juca rolul lui Cosette, Samantha Barks o va interpreta pe Eponine iar britanicul Eddie Redmayne il va juca pe Marius.

Filmul va urmari firul epic al evenimentelor din romanul lui Hugo: fostul ocanas Jean Valjean( Hugh Jackman) condamnat la inchisoare pentru ca a furat o paine evadeaza si isi construieste o viata consumata de fuga de inspectorul Javert (Russell Crowe) obsedat de capturarea sa. Cei doi se vor confrunta in timpul revolutiei din Paris in 1832.
 

Anne Hathaway - Get Smart - 2008


Actrita americana Anne Hathaway a fost apreciata de critici si de public pentru rolul din "Rachel se marita/ Rachel Getting Married", de Jonathan Demme, pentru care a fost nominalizata, in 2009, la premiile Oscar. Actrita a jucat, de asemenea, in "Diavolul se imbraca de la Prada" si in "Brokeback Mountain".


Actrita a putut fi vazuta pe marile ecrane in 2010 in filmul "Dragoste si alte dependente/ Love and Other Drugs", in care joaca alaturi de Jake Gyllenhaal, dar si in animatia "Alice in Tara Minunilor/ Alice in Wonderland", de Tim Burton, in care a jucat rolul Reginei Alba. In 2011, actrita a asigurat vocea personajului Jewel din animatia de mare succes "Rio".
 

Hugh Jackman in rolul lui Jean Valjean.

 


Russelle Crowe in rolul lui Javert


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies