marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Anne Hathaway se pregateste pentru un nou proiect. Actrita va juca si va produce filmul The Lifeboat

Working Title si Focus Features au obtinut drepturile pentru realizarea filmului The Lifeboat care va avea la baza romanul scris de Charlotte Rogan.

Anne Hathaway se pregateste pentru un nou proiect. Actrita va juca si va produce filmul The Lifeboat

Filmul se anunta deja unul de mare interes, tinand cont ca rolul principal ii va reveni lui Anne Hathaway, aceasta urmand sa fie si producator. Scenariul va fi scris de William Broyles Jr., cel care s-a ocupat si de productiile Apollo 13, Castaway to Flags of Our Fathers.

 

Din echipa de productie a filmului vor mai face parte Tim Bevan, Eric Fellner si Liza Chasin de la Working Title si Suzan Bymel si Ben Forkner, de la Film 360, urmand ca numele finale sa fie determinate ulterior. 

 

Povestea se axeaza pe Grace Winter, care este judecata pentru crima in 1914. Tanara este atat proaspat casatorita, cat si vaduva si marturiseste cum a supravietuit scufundarii navei transatlantince Empress cu ajutorul sotului ei, ajungand pe o barca de salvare. Problemele apar atunci cand supravietuitorii isi dau seama ca sunt prea multi in barca de salvare, astfel ca apar discutii despre cine vor scape.

 

 

La inceputul acestui an, Anne Hathaway a castigat Oscar-ul pentru cea mai buna actrita in rol secundar, cu filmul Les Miserables. Pentru rolul care i-a adus ravnita statueta, actrita a slabit  pana ajuns piele si os, s-a tuns scurt de tot chiar la filmari - actrita a povestit cat de mult a plans la acea scena- si a dat tot ce a avut mai bun din ea intr-o scena iconica din Mizerabilii.  Mai mult, actrita a frant inimi si a impresionat cu interpretarea ei in Les Miserables, mai ales cand canta celebrul I Dreamed a Dream.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies