marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Anne Hathaway si James Franco – antrenati intensiv pentru Oscar! VIDEO

Decernarea premiilor Oscar se apropie cu pasi repezi si toata lumea asteapta cu sufletul la gura seara de duminica! Actorii Anne Hathaway si James Franco, care vor fi gazdele evenimentului, abia isi mai trag rasuflarea dupa cateva saptamani de antrenament intensiv.

Anne Hathaway si James Franco ndash; antrenati intensiv pentru Oscar! VIDEO

Actrita din “Get Smart” sivedeta din “127 Hours” s-aupregatit pentru orice situatie. Acestia au lansat un clip oficial in care prezinta in detaliu “chinurile” la care au fost supusi in perioada de pregatire.

Cu ambitie si vointa demne de maestrii shaolin, cei doi au pus la cale un plan de actiune. Astfel, gazdele vor putea face fata cu brio oricarei provocari: cursa pana la podium cu obstacole umane, discursuri inacceptabile de acceptare a premiilor, intrusi dezbracati pe scena sau dezastre vestimentare.

Urmarestesimpaticul clip mai jos:


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies