marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Anne Hathaway, transformare ingrijoratoare pentru rolul din Mizerabilii. Actrita are un corp anorexic si arata ca o fantoma

Actrita de 29 de ani continua sa-si impresioneze fanii cu noile imagini de la filmarile productiei Mizerabilii. Mai nou vedeta a intrat in galeria actorilor care au trecut prin schimbari fizice radicale pentru a intra in pielea personajelor lor.

Anne Hathaway, transformare ingrijoratoare pentru rolul din Mizerabilii. Actrita are un corp anorexic si arata ca o fantoma

GALERIE FOTO: 31 de transformari socante ale actorilor!

Cu toate ca actrita a dezmintit oficial ca ar urma o dieta drastica si destul de periculoasa de numai 500 de calorii pe zi, Anne a starnit ingrijorare cu noile imagini de la filmarile peliculei "Mizerabilii", adaptarea romanului omonim scris de Victor Hugo.

Cu parul tuns scurt, actrita a atras atentia in ultimele zile cu un corp fragil si anorexic pentru care a slabit intre 8-9 kilograme. Anne a ajuns la 51 de kilograme in 3 saptamani iar presa americana a notat ca arata ca o fantoma, palida si lipsita de vlaga. Cu doar un an in urma actrita stralucea la Premiile Oscar.
 

Admirata pentru feminitatea sa,  Anne Hathaway a lasat de inteles ca niciun sacrificiu nu este prea mare,  pentru ca acest rol este unul din visele ei.Actrita si-a amanat si casatoria cu logodnicul ei, Adam Shulman, pana cand ii va creste parul, pe care si l-a tuns extrem de scurt pentru rolul din "Les Miserables".


Cunoscuta pentru roluri din filme ca "Rachel se marita/ Rachel Getting Married pentru care a fost nominalizata, in 2009, la premiile Oscar,  "Diavolul se imbraca de la Prada" si "Brokeback Mountain", Anne o va interpreta in Mizerabilii pe Fantine, o mama singura care este obligata sa se prostitueze pentru a-si intretine fiica Cosette (Amanda Seyfried) iar la un moment dat isi vinde parul si chiar dintii pentru a face rost de bani.

Anne Hathaway  si Hugh Jackman la filmarile de la Mizerabilii

Filmul va urmari firul epic al evenimentelor din romanul lui Hugo: fostul ocanas Jean Valjean( Hugh Jackman) condamnat la inchisoare pentru ca a furat o paine evadeaza si isi construieste o viata consumata de fuga de inspectorul Javert (Russell Crowe) obsedat de capturarea sa. Cei doi se vor confrunta in timpul revolutiei din Paris in 1832.

Filmarile dramei cu elemente de musical “Les Miserables” au inceput in luna martie, in Portsmouth, din distributie mai fac parte Eddie Redmayne, Amanda Seyfried, Hugh Jackman, Russell Crowe, Samantha Barks, Helena Bonham Carter si Sacha Baron Cohen, iar lansarea in cinematografele din SUA este planificata pentru 14 decembrie 2012. Pelicula va fi 3D.


Amanda Seyfried in rolul lui Cosette

 

Hugh Jackman in rolul lui Jean Valjean.


Russelle Crowe in rolul lui Javert


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies