marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ant-Man, lider in box-office-ul american, dar cel mai slab debut Marvel din ultimii ani: ce incasari a facut productia Ant-Man

Productia Marvel Studios/Disney 'Ant Man' ('Omul Furnica'), cu Paul Rudd in rolul supereroului care se lupta pentru salvarea omenirii gratie unui costum cu ajutorul caruia are abilitatea de a se micsora pana la dimensiunile unei insecte, cu viteza de reactie si forta care cresc proportional, se afla la debut in fruntea incasarilor in cinematografele nord-americane cu 58 de milioane de dolari, potrivit Agerpres.

Ant-Man, lider in box-office-ul american, dar cel mai slab debut Marvel din ultimii ani: ce incasari a facut productia Ant-Man

"Ant Man", regizat de Peyton Reed, ii are printre altii in distributie pe Michael Douglas si Evangeline Lilly. A fost proiectat in 3.856 de sali de cinema si este cea de-a 12-a productie a celor de la Marvel care ocupa la debut prima pozitie in box office-ul nord-american.

Cu toate astea, desi a debutat  pe primul loc, "Ant-Man" a avut cel mai slab debut in SUA de la "Incredibile Hulk" incoace, pentru cei de la Marvel, scriu cei de la IGN. De exemplu,. "The Avengers: Age of Ultron" se lansa in aceasta primavara cu un debut senzational, cu 191 de milioane de dolari pe taramul nord-american.

Filmul de animatie 'Minions' ocupa locul al doilea in topul incasarilor cu 50,2 milioane de dolari, dupa ce weekendul trecut s-a aflat in fruntea clasamentului, ajungand in total de la lansare la 216,7 milioane de dolari.

 

 

Comedia romantica 'Trainwreck', productie a Universal Pictures, in regia lui Judd Apatow, ocupa la debut locul trei cu 30,2 milioane de dolari. Basketbalistul Lebron James are o aparitie reusita, jucand alaturi de Amy Schumer si Bill Hader.

Filmul de animatie 'Inside Out', productie Disney/Pixar, ocupa locul patru cu 11,7 milioane de dolari, acumuland per total de la lansare peste 306 de milioane de dolari.

Productia de aventuri cu dinozauri 'Jurassic World' a strans 11,4 milioane de dolari din incasari, ocupand locul cinci in box office. Dupa sase saptamani de la debut 'Jurassic World' a strans din incasari peste 600 de milioane de dolari in America de Nord si 1,5 miliarde de dolari la nivel internationa
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies