marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Anthony Hopkins se alatura distributiei de vis din RED 2: ce rol inedit va juca alaturi de Bruce Willis si Helen Mirren

Anthony Hopkins este in negocieri pentru a aparea in RED 2, continuarea comediei de actiune din 2010, care a fost un succes de box-office, cu incasari cu 200 de milioane de dolari. Pelicula a adunat nume grele ca Bruce Willis, John Malkovich, Richard Dreyfuss, Helen Mirren, Brian Cox si Morgan Freeman, iar continuarea va avea parte de o distributie la fel de buna, mai ales daca Hopkins va accepta oferta.

Anthony Hopkins se alatura distributiei de vis din RED 2: ce rol inedit va juca alaturi de Bruce Willis si Helen Mirren

De aceasta data, regizor va fi Dean Parisot, iar Bruce Willis, Helen Mirren si John Malkovich isi vor relua rolurile. Daca Anthony Hopkins accepta oferta, acesta ar trebui sa joace rolul unui om de stiinta inchis intr-un azi de nebuni. Pe langa el, alte nume noi sunt Catherine Zeta-Jones si Byun Hun Lee.


Anthony Hopkins si Helen Mirren au mai colaborat de nenumarate ori, iar acum lucreaza impreuna la un proiect special, la filmul Hitchcock, produs de Fox Searchlight. Insa e posibil ca filmarile pentru Thor 2 sa se suprapuna cu cele pentru RED 2, ceea ce va ar putea fi o problema.


Scenaristii Jon si Erich Hober se vor ocupa si de a a doua parte a filmului, iar producator va fi Summit Entertainment.
 

Pentru urmatorii 2 ani, Anthony Hopkins pregateste nu mai putin de 6 filme, printre care mult asteptatul Thor 2, ce va fi lansat in  2013, Hemingway & Fuentes si Hitchcock, unde ii va da viata celebrului regizor britanic.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies