marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Anthony Hopkins, intr-un rol mai infricosator decat cel din Tacerea mieilor

In "The Rite", starul britanic joaca rolul unui preot specializat in ritualuri de exorcizare, care are de-a face cu forte demonice extrem de puternice.

Anthony Hopkins, intr-un rol mai infricosator decat cel din Tacerea mieilor

Filmul "Ritualul", care a avut de curand premiera la Los Angeles, este inspirat din fapte reale si va rula, din martie, si pe marile ecrane din Romania.

In thrillerul "Ritualul", Anthony Hopkins intra in pielea parintelui Lucas, un cunoscut exorcist de la Vatican. La cursul lui se inscrie si un tanar preot din Statele Unite, destul de sceptic si deziluzionat. Acesta isi va regasi credinta pierduta abia dupa ce va participa la cateva ritualuri, fiind nevoit sa tina piept unor misterioase forte demonice.

"Filmul incearca sa raspunda la intrebarea daca diavolul traieste sau daca este doar o reprezentare a mintii. Cine stie? Cred ca este foarte sanatos sa ai indoieli, asa cum am eu", spune Anthony Hopkins

Pentru ca interpretarea sa fie una lipsita de cusur, Anthony Hopkins a colaborat cu un exorcist adevarat, cel a carui poveste a stat la baza filmului.

Vezi aici VIDEO!


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies