marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Anthony Hopkins va juca alaturi de Russell Crowe in Noah, proiectul ambitios al lui Darren Aronofsky

Noah, proiectul de amploare cu care regizorul Darren Aronofsky vrea sa ii cucereasca din nou pe cinefili, si-a mai adaugat un nume mare in distributie. Alaturi de Russell Crowe va juca si Sir Anthony Hopkins. In acest moment au mai fost confirmati actori ca Jennifer Connelly, Emma Watson, Ray Winstone, Douglas Booth, Logan Lerman.

Anthony Hopkins va juca alaturi de Russell Crowe in Noah, proiectul ambitios al lui Darren Aronofsky

 

Regizorul Darren Aronofsky a oferit vestea pe contul sau de Twitter si s-a aratat incantat de faptul ca Hopkins a ales sa faca parte din proiectul sau: "Sunt extrem de incantat si mandru ca marele Sir Anthony Hopkins a acceptat sa faca parte din distributia stelara a filmului Noah".
 

 

Hopkins il va juca pe Metusala (cunoscut si sub numele Matusalem), care conform Bibilei, este cel mai batran om care a trait vreodat, 969 de ani, si care  a murit cu 7 zile inainte de Marele Potop.  Numele sau apare mentionat in Cartea lui Enoh, care a fost tatal sau si care ii spune acestuia ca va urma Potopul. Metusala va incerca alaturi de nepotul sau Noe sa ii convinga pe oameni sa isi pastreze credinta pentru a evita furia lui Dumnezeu. Acesta a fost martor la construirea Arcei, insa a murit cu 7 zile inainte de Potop, dupa ce Dumnezeu i-a promis ca nu va muri impreuna cu cei nedrepti si necredinciosi.


Russell Crowe si Anthony Hopkins au mai jucat impreuna in 1992, in filmele "Spotswood" aka "The Efficiency Expert".

 

Filmul va fi produs de studiourile Paramount si New Regency  si se va lansa pe 28 martie 2014. Scenariul a fost scris de Aronofsky si Ari Handel si revizuit de John Logan ("Gladiator," "Hugo").

 

Intr-o lume fara speranta si fara ploaie sau recolte dominata de razboinici si barbari, Noe era un barbat bun care nu dorea decat linistea familiei sale. In fiecare noapte el are viziuni despre un potop apocaliptic. Treptat  realizeaza ca acestea reprezinta un mesaj al lui Dumnezeu care a decis sa stearga totul de pe suprafata Pamantului. Insa Noe a primit o sansa de a salva lumea.



Modifică setările cookies