marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Anthony Hopkins va juca in Solace, continuarea celebrului film Se7en. Va avea succes?

Lansat in 1995, Se7en a devenit unul din cele mai celebre si apreciate filme din istorie. Cu Brad Pitt, Morgan Freeman si Kevin Spacey in rolurile principale, Se7en este una dintre capodoperele regizorului David Fincher.

Anthony Hopkins va juca in Solace, continuarea celebrului film Se7en. Va avea succes?

Recent, publicatia Variety a anunat ca Se7en va avea parte de un sequel, numit "Solace", in care va juca Anthony Hopkins in rol principal. Actorul britanic va intepreta rolul unui fost doctor cu abilitati psihice speciale, ce va colabora cu FBI-ul pentru a rezolva o serie de crime comise de un ucigas malefic. Astfel, doctorul se va trezi cu un dusman periculos pe urmele sale.


Rolul lui Hopkins pare foarte apropiat de cel din "Tacerea mieilor", unde interpreteaza tot un doctor care ajuta FBI-ul, doar ca acolo el era un ucigas cu sange rece.


Dupa primul film Se7en, New Line si-a dorit imediat un sequel, dar David Fincher a refuzat sa faca o continuare. Studioul a continuat fara el, iar in 2002 a ales un scenariu scris de Ted Griffin (Ocean's Eleven), insa filmul nu a a mai aparut.


Acum, Peter Morgan a refacut o parte din scenariu, producatori s-au anuntat Beau Flynn si Tripp Vinson, insa nu s-a gasit nici un regizor pentru moment. Ramane de vazut cine va prelua proiectul si mai ales, cat de mult succes va avea.
 


Galerie foto


Modifică setările cookies