marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Anthony Mackie, primul super erou de culoare in  Captain America 2: The Winter Soldier

Captain America va avea un nou partener in partea a doua a productiei din 2011 cu Chris Evans.

Anthony Mackie, primul super erou de culoare in Captain America 2: The Winter Soldier

"Captain America: The Winter Soldier" care se va lansa pe 4 aprilie 2014 va continua finalul productiei The Avengers care a facut in aceasta vara incasari de 1.4 miliarde de $.


Anthony Mackie este dorit de producatorii de la Marvel pentru rolul lui Falcon, unul dintre primii super eroi de culoare. Adevaratul sau nume este Sam Wilson, un tanar din Harlem care devine super erou cu ajutorul unui costum ce il ajuta sa zboare si ii da puteri neobisnuite. Falcon a fost pentru scurta vreme unul dintre Razbunatori la finalul anilor ’70 si la finalul anilor ’90.

In varsta de 33 de ani, Mackie este un tanar actor foarte apreciat,  cunoscut pentru rolurile din The Hurt Locker (2008), Million Dollar Baby (2004), Real Steel (2011), The Adjustment Bureau (2011), Abraham Lincoln: Vampire Hunter (2012).


Din primele zvonuri, scenaristii Jack Kirby si Joe Simon vor crea noua poveste in jurul lui Bucky Barnes, bunul prieten al Capitanului America ( Chris Evans) recuperat de rusi in urma accidentului de tren din Captain America: The First Avenger. Acesta este readus la viata, spalat pe creier si transformat pe jumatate in robot-asasin pentru a fi trimis in misiuni criminale. In primul film Bucky Barnes a fost jucat de romanul Sebastian Stan.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies