marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Antonio Banderas se transforma in Pablo Picasso, personajul care l-a bantuit toata viata

Viitorul suna plin de filme interesante pentru Antonio Banderas, starul cu 3 nominalizari la Globurile de Aur.

Antonio Banderas se transforma in Pablo Picasso, personajul care l-a bantuit toata viata

Dupa ce s-a scris despre el ca va juca rolul lui Fidel Castro intr-un film biografic despre viata fiicei acestuia Alina Fernandez, Variety anunta ca actorul de 51 de ani il va interpreta pe Pablo Picasso.


Filmul biografic numit 33 Dias (33 Days) va fi povestea perioadei in care pictorul a realizat cea mai faimoasa lucrare a sa - Guernica, insa nu va rata nici complicata poveste de dragoste cu pictorita franceza Dora Maar.


"Picasso este un personaj care m-a bantuit de multi ani si pe care l-am evitat mereu. Merita foarte mult respect, mai ales ca eu sunt din Malaga. M-am nascut la cateva strazi de locul unde s-a nascut el" a povestit actorul.


33 Dias va fi scris de Carlos Saura, Elias Querejeta si Louis-Charles Sirjacq. Filmarile vor incepe la vara in Paris si Guernica si vor fi conduse de Carlos Saura.


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies