marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Anuntul care le va dezamagi pe toate fanele lui John Cena! Starul s-ar putea casatori cu o adevarata diva! Cine l-a cucerit

Starul din wrestling, John Cena, este starul acestei toamne la Pro TV!

Anuntul care le va dezamagi pe toate fanele lui John Cena! Starul s-ar putea casatori cu o adevarata diva! Cine l-a cucerit

De 15 ori campion WWE, John Cena este probabil cel mai popular star din lumea wrestlingului din ultimii 12 ani, de cand a debutat in ring. Ajuns la 37 de ani, Cena a trecut deja printr-o casnicie, fiind casatorit cu Elizabeth Huberdeau intre 2009 si 2012.


John Cena nu a stat insa singur foarte mult timp - la finalul lui 2012 s-a aflat despre relatia dintre el si diva din WWE, Stephanie Nicole Garcia-Colace, cunoscuta sub numele de Nikki Bella. Iar cei doi ar putea sa se casatoreasca in curand.



Nikki a fost cea care a starnit discutiile dupa ce a vorbit cu sora ei, Brie, in timpul reality show-ului WWE-ului, Total Divas, despre o asemenea posibilitate. "El a spus, ipotetic, ar fi oara maritisul suficient?" i-a spus Nikki surorii ei care i-a raspuns: "Inteleg ca John poate fi alesul si poate ca esti satisfacuta in acest moment. Dar trebuie sa te gandesti cu adevarat, nu?"


Replica lui Nikki a surprins cu adevarat: "Dar se schimba. Pentru el faptul ca a si intrebat de casatorie arata ca se schimba" a spus Nikki. Noul sezon din Total Divas va incepe in Statele Unite in acest weekend.


John Cena are mai multe filme de succes la activ! Doua dintre acestea vor fi la Pro TV in aceasta toamna:


10 septembrie, ora 20:30 – 12 Rounds
24 septembrie, ora 20:30 – The Marine


Galerie foto


Modifică setările cookies