marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Anya Taylor-Joy, în variantă brunetă, în terifiantul thriller Split

M. Night Shyamalan semnează acest thriller din aceeași categorie cu „Al șaselea simț“, „Indestructibilul“ și „Semne“, filme care l-au consacrat ca maestru al suspansului. 

Anya Taylor-Joy, în variantă brunetă, în terifiantul thriller Split
În „Split: Personalitati multiple“/„Split“ (2016) pătrundem în mintea fracturată, dar deosebit de înzestrată a unui bărbat care are tulburare de identitate disociativă.
 
Deși Kevin (James McAvoy), a scos la iveală 23 de personalități în siguranța cabinetului psihiatrei sale, dr. Fletcher (Betty Buckley), se pare că o alta a rămas bine ascunsă, și e pe cale să se manifeste și să le domine pe toate celelalte.
 
Când răpește trei adolescente, printre care se numără și Casey (Anya Taylor-Joy), o fată isteață și cu un simț al observației special, se declanșează o adevărată bătălie pentru supraviețuire între personalitățile lui, dar și cu cei din jurul lui, miza fiind supraviețuirea. Când zidurile dintre compartimentele sale mentale încep să se dărâme unul după altul, nu numai victimele sale sunt în pericol, dar și cei care încearcă să-l ajute pe Kevin.

 

 

Despre personajul ei, Anya Taylor-Joy spune: „Casey nu vorbește prea mult. Mi-a plăcut provocarea. M-am gândit că mă va împinge să văd cât de mult pot comunica cu publicul doar folosindu-mi fața și ochii.“

 

 
Filmul „Split: Personalitati multiple“ este difuzat de Pro Cinema duminică de la ora 22:15.

Galerie foto


Modifică setările cookies