marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Aparitia sexy a lui Amber Heard: cum a fost surprinsa sotia lui Johnny Depp

Sotia lui Johnny Deep a fost surprinsa la un eveniment in New York. Ea a atras atentia cu o rochie superba, de culoare bej, care ii venea ca si turnata. La acelasi eveniment au mai fost prezente Reese Witherspoon sau Gywneth Paltrow.

Aparitia sexy a lui Amber Heard: cum a fost surprinsa sotia lui Johnny Depp

Amber a optat pentru un machiaj natural al ochilor si un ruj intens, care i-a pus in evidenta frumusetea.  Frumoasa blonda a venit la eveniment fara sutien din cauza bretelelor foarte subtiri ale rochiei.

 

Johnny Depp, in varsta de 51 de ani, s-a logodit cu actrita Amber Heard, in varsta de 28 de ani, in decembrie 2013, dupa ce s-au intalnit pe platourile de filmare ale peliculei "Jurnalul unui iubitor de rom/ The Rum Diary" din 2011, potrivit contactmusic.com.

 

 

Depp si Heard s-ar fi casatorit in cadrul unei ceremonii private restranse organizate in casa din Los Angeles a cuplului. Ceremonia nuptiala a avut loc pe insula privata a lui Johnny Depp din Bahamas, Little Hall's Pond Cay.

 

"Amber filmeaza la Londra, iar el se pregateste pentru urmatorul film din seria «Piratii din Caraibe» care se filmeaza in Australia, deci acesta era singurul moment in care toata lumea se putea intalni", a declarat anterior un prieten al celor doi actori. Relatia lui Depp cu Amber Heard parea sa aiba probleme anul trecut, potrivit presei de scandal, dar un prieten comun al celor doi a declarat recent ca vedetele se inteleg foarte bine.


Galerie foto


Modifică setările cookies