marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul care i-a lansat cariera lui Mel Gibson acum 33 de ani este reinventat la Hollywood. Rosie Huntington-Whiteley joaca alaturi de Charlize Theron in Mad Max: Fury Road

Cand te gandesti la filmele din seria Mad Max te gandesti la masini ciudate, explozii de proportii, curse, lupte brutale si in special Mel Gibson si celebra melodie We Don't Need Another Hero.  In 2013, Warner Bros readuce la viata personajul facut celebru de Mel Gibson iar distributiei i s-a adugat mai nou si fotomodelul  Rosie Huntington-Whiteley.

Filmul care i-a lansat cariera lui Mel Gibson acum 33 de ani este reinventat la Hollywood. Rosie Huntington-Whiteley joaca alaturi de Charlize Theron in Mad Max: Fury Road

Rosie Huntington-Whiteley, vedeta ultimului film din franciza Transformers va juca alaturi de Charlize Theron, Tom Hardy , Nicholas Hoult si fiica lui Lenny Kravitz, Zoe Isabella Kravitz. Mad Max: Fury Road  este regizat de acelasi George Miller care a realizat incepand cu 1979 trilogia Mad Max.


Mad Max: Fury Road este a patra productie din seria Mad Max care continua aceeasi lupta acerba pentru supravietuire si suprematie intr-o lume post apocaliptica plina de arme sofisticate si vehicule bizare.


Acest proiect a fost initiat inca din Iunie 2010 si filmarile se vor derula in Australia, la fel ca si pentru celelalte filme ale seriei, si aduce mai multe noutati. Cea mai importanta este distribuirea lui Tom Hardy in rolul principal, in defavoarea lui Mel Gibson care a declarat ca varsta sa de 56 de ani nu mai este potrivita pentru personajul lui Max. Filmul are un buget de 100 de milioane de dolari, potrivit imdb.com.

Producatorii au declarat ca Mad Max: Fury Road va fi o relansare a universului lui Max, o schimbare adusa lumii in care acesta va duce aceleasi lupte dure insa intr-o maniera mai moderna.

Lansarea acestei productii va avea loc in vara anului 2013 si promite sa aduca pe marile ecrane aceeasi poveste incitanta care ii va tine cu sufletul la gura pe cinefili prin explozii de proportii, lupte brutale si decorurile exceptionale.


Pana acum cel mai bun film din trilogie este considerat cel lansat in 1981 - Mad Max 2: The Road Warrior. Mad Max 2, cum este cunoscut in restul lumii mai putin America de Nord, fusese deja lansat in Australia pe 24 decembrie 1981, insa adevaratul succes l-a avut abia cand s-a lansat si in SUA. Sequelul filmului din 1979 a avut mai mult succces decat prima parte, iar 90% din americani nici nu stiau ca e vorba de o continuare, pentru ca titlu cu care s-a lansat la ei a fost doar The Road Warrior.


Numit un western post-apocaliptic, Mad Max 2 l-a transformat pe Mel Gibson intr-un adevarat star la Hollywood. Chiar si dupa 30 de ani, Mad Max 2 este considerat ca un film revolutionar, de la efecte speciale si pana la regie si muzica, un deschizator de drumuri pentru blockbusterele de actiune de astazi. Al treilea film lansat in 1985, Mad Max Beyond Thunderdome, a avut-o in distributie si pe Tina Turner, insa in ciuda unei coloane sonore memorabile, filmul este considerat inferior primelor doua.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies