marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Arnold Schwarzenegger a desfiintat ultimul film din seria Terminator: ce conditie pune actorul ca sa revina in franciza de 1.4 miliarde de $

Arnold Schwarzenegger a criticat ultimul film din seria Terminator, cel cu Christian Bale si Sam Worthington pe care l-a numit ingrozitor, precizand ca nu si-ar mai dori sa revina in franciza daca urmatorul film va fi la fel de prost scris.

Arnold Schwarzenegger a desfiintat ultimul film din seria Terminator: ce conditie pune actorul ca sa revina in franciza de 1.4 miliarde de $

Ultimul film din franciza, Terminator Salvation ( 2009) a fost scris de John D. Brancato, Michael Ferris, Jonathan Nolan, si Anthony E. Zuiker si regizat de  McG.  Fara Arnold, insa cu Christian Bale in rolul lui John Connor si cu Sam Worthington la recomandarea lui James Cameron, filmul a avut incasari sub asteptari, de doar 371 de milioane de $.

Intrebat daca ar relua unul dintre rolurile iconice ale carierei sale - cel al lui Terminator - Arnold a raspuns: "Sunt deschis pentru orice fel de posibilitate.Nu conteaza ca e Terminator sau True Lies. Insa nu as accepta sa ma intorc daca arata ca ultimul Terminator. Acela a fost ingrozitor. S-au straduit mult, insa filmul si-a ratat sansa", a spus acesta citat de dailymail.co.uk.


Saptamana trecuta actorul a marturisit ca este dispus sa joace alaturi de DeVito si Eddie Murphy in continuarea comediei de succes din 1988, Gemenii.  Pelicula se afla in stadiul de proiect anuntat de Universal si Montecito Picture Co.


Cat priveste urmatorul film din franciza Terminator, cel de-al cincilea - acesta ar urma sa apara pe marile ecrane in urmatorii doi ani. Megan Ellison o producatoare de 25 de ani, fiica multi milionarului Larry Ellison (cofondatorul de la Oracle) care a cumparat vara trecuta pentru 25 de milioane de dolari drepturile francizei Terminator a dezvaluit anul trecut ca al cincilea film al seriei se va produce si va fi "R Rated" - adica cei sub 17 ani nu vor putea sa-l urmareasca fara acordul unui adult.


Nu se cunosc pentru moment distributia, nici scenaristul sau regizorul. Din 2018 drepturile de ecranizare ale francizei care a facut incasari de peste 1.4 miliarde de dolari se vor intoarce la titularul initial, regizorul James Cameron, daca nu vor fi din nou achizitionate de catre o companie producatoare.

 

Terminator Salvation ( 2009)
Regizor:McG
Distributie: Christian Bale, Sam Worthington,  Anton Yelchin
Buget: 200 de milioane de dolari
Incasari: 371 milioane de dolari


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies