marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actorul cu cel mai solid corp, Arnold Schwarzenegger a facut burta: se pregateste pentru Terminator 5

Arnold Schwarzenegger, la 64 de ani,  trage din greu sa revina pe marile ecrane.

Actorul cu cel mai solid corp, Arnold Schwarzenegger a facut burta: se pregateste pentru Terminator 5

CLICK AICI PENTRU SLIDE SHOW

Nu mai are corpul perfect de acum cativa ani, insa arata in continuare in forma pentru varsta sa. Arnold Schwarzenegger isi continua antrenamentele in Santa Monica, California pentru noile sale filme. Actorul a fost surprins in cateva momente stanjenitoare in timp ce se antrena ieri alaturi de preparatorul sau fizic.

La inceputul lunii, actorul si fostul guvernator al Californiei s-a intalnit cu regizorii James Cameron si Justin Lin pentru a discuta despre Terminator 5.


Muschi si sex. Top 10 lucruri pe care nu le stiai despre Arnold Schwarzenegger

Justin Lin cel despre care presa spune ca  va regiza urmatorul film din serie a dezvaluit ca a fost ajutat cu informatii de James Cameron chiar daca acesta nu este implicat in ultima parte din franciza. Arnold isi va relua rolul care l-a facut celebru, cel al unui cyborg indestructibil trimis din viitor.

Arnold Schwarzenegger va juca si  in thrillerul "The Last Stand", produs de compania Lionsgate, desi in urma cu  doua luni a anuntat prin intermediul avocatilor sai ca isi amana toate proiectele cinematografice viitoare.

Filmul "The Last Stand" prezinta povestea unui traficant de droguri care reuseste sa evadeze din cladirea unui tribunal american si fuge catre granita cu Mexic.

Actorul a suferit lovitura dupa lovitura in ultima vreme: scandalul aventurii extraconjugale cu o angajata i-a dat peste cap viata. In mai, Arnold a anunta ca se va desparti de sotia sa Maria Shriver si a socat lumea recunoscand public ca a facut un copil cu o menajera a sa, in urma cu peste 10 ani. Arnold Schwarzenegger si Maria Shriver vor imparti aproximativ 400 de milioane de dolari dupa divortul lor.


Arnold a mai suferit o lovitura in iunie cand fiul sau Christopher Schwarzenegger de 13 ani s-a accidentat la surfing in Malibu si a fost la un pas de moarte.


Arnold Schwarzenegger: "Mama a crezut multa vreme ca sunt homosexual

In luna mai, avocatii lui Schwarzenegger au emis o declaratie in care au spus ca actorul se va retrage pentru o perioada de pe platourile de filmare pentru a se concentra asupra "unor probleme personale". Actorul a revenit insa asupra deciziei. Se zvoneste ca Schwarzenegger va avea un scurt rol si in The Expendables 2.


Sylvester Stallone (65 de ani) marele "rival" al lui Arnold in filmele de actiune

Sursa foto: Splash


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies