marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Arnold Schwarzenegger a recunoscut ca a avut o aventura extraconjugala. Cu cine si-a inselat sotia starul din Terminator

Arnold Schwarzenegger a confirmat ca a avut o aventura cu actrita Brigitte Nielsen in timp ce era implicat intr-o relatie cu Maria Shriver, care ulterior i-a devenit sotie.

Arnold Schwarzenegger a recunoscut ca a avut o aventura extraconjugala. Cu cine si-a inselat sotia starul din Terminator

Actrita daneza Brigitte Nielsen a fost cea care a dezvaluit aventura cu Arnold Schwarzenegger intr-un volum autobiografic, pe care l-a lansat anul trecut, potrivit dailymail.co.uk. Acum a venit randul actorului din filmele de actiune sa confirme faptul ca a inselat-o pe Maria Shriver, care atunci ii era iubita si care ulterior i-a devenit sotie. In prezent, Shriver si Arnold sunt divortati.


Arnold Schwarzenegger face aceasta dezvaluire in autobiografia sa, un volum de memorii intitulat "Total Recall: My Unbelievably True Life Story". In volumul sau autobiografic, starul in varsta de 65 de ani spune ca a avut o relatie pasionala cu Brigitte Nielsen in perioada in care filmau pentru pelicula "Red Sonja", in 1985. La vremea respectiva, Arnold avea o relatie si locuia deja cu Maria Shriver, cu care s-a casatorit un an mai tarziu.

 

Intre timp, in 1985, Brigitte Nielsen s-a casatorit cu Sylvester Stallone, un star al filmelor de actiune si unul dintre prietenii lui Schwarzenegger.


In cartea sa intitulata "You Only Get One Life", Brigitte Nielsen a pretins ca nu a stiut, in momentul aventurii sale cu Arnold Schwarzenegger, ca acesta era implicat intr-o relatie cu o alta femeie. In prezent, Arnold Schwarzenegger este in plina campanie de promovare a autobiografiei sale, un volum de memorii intitulat "Total Recall: My Unbelievably True Life Story".

 


Astfel, intr-un clip de promovare a unui interviu televizat, Arnold Schwarzenegger spune ca aventura sa extraconjugala, din care a rezultat un copil si care a dus la despartirea de sotia lui, Maria Shriver, este cel mai stupid lucru pe care l-a facut vreodata. Totodata, actorul in varsta de 65 de ani a admis ca le-a provocat "o durere extraordinara" soţiei sale si copiilor lor.


Starul francizei Terminator si Maria Shriver s-au despartit in luna mai 2011, dupa o casnicie care a durat 25 de ani. Maria Shriver a depus actele de divort pe 1 iulie 2011, dupa ce a aflat ca sotul ei este tatal copilului nascut in urma cu peste 10 ani de o fosta menajera a cuplului.


Arnold Schwarzenegger si Maria Shriver au impreuna patru copii ai lor: Katherine, in varsta de 22 de ani, Christina, in varsta de 21 de ani, Patrick, in varsta de 19 ani, si Christopher, in varsta de 15 ani.

 


Daneza Brigitte Nielsen, nascuta pe 15 iulie 1963, este un fost model de succes din anii 1980, care s-a remarcat şi in cateva filme cu succes la public, precum Red Sonja si Rocky IV. Nielsen este cunoscuta si datorita casatoriei ei cu Sylvester Stallone, al doilea dintre cei cinci soti ai ei, cu care a fost maritata in perioada 1985 - 1987.


In ultimii ani, Brigitte Nielsen si-a construit o cariera in domeniul reality show-urilor de televiziune, aparand in versiunea daneza a emisiunii "Big Brother VIP", in show-ul britanic "Celebrity Big Brother" si in emisiunea americana "Celebrity Rehab with Dr. Drew".


sursa: mediafax


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies