marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Arnold Schwarzenegger ar putea juca din nou cu Sylvester Stallone. Ce film reuneste doua dintre cele mai mari staruri de actiune din anii '80

Doua dintre cele mai mari staruri de actiune din anii '80 ar putea face echipa din nou. Arnold Schwarzenegger s-ar putea reintalni cu Sylvester Stallone intr-un nou film de actiune, The Tomb, in care starul seriei Rambo apare in rol principal.

Arnold Schwarzenegger ar putea juca din nou cu Sylvester Stallone. Ce film reuneste doua dintre cele mai mari staruri de actiune din anii 80

In The Tomb, Sylvester Stallone este Ray Breslin, un barbat care, dupa ce construieste o inchisoare, ajunge sa fie inchis in propria puscarie, dupa ce este victima unei inscenari. Astfel, Breslin este nevoit sa isi foloseasca ingeniozitatea si cunostintele dobandite despre inchisori pentru a evada si a-l gasi pe omul care l-a aruncat in spatele gratiilor.

In acest moment, nu exista inca un regizor atasat proiectului, desi Antoine Fuqua (Training Day) a fost in discutii. 

In negocieri s-a aflat si Bruce Willis, dar a renuntat la film. Acum, Arnold Schwarzenegger este optiunea principala pentru un rol secundar, scrie collider.com.

 

Daca Schwarzenneger este de acord sa apara in filmul produs de Summit Entertainment, aceasta ar fi a treia colaborare pe marile ecrane dintre el si Sylvester Stallone, dupa cele doua filme The Expendables.

 

 

The Expendables 2 va fi lansat in SUA pe 17 august, urmand ca in Romania sa intre in cinematografe incepand cu 31 august.

 



 



Modifică setările cookies