marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Arnold, Danny DeVito si Eddie Murphy vor juca in comedia Triplets. Uite cum arata Danny DeVito la 67 de ani

O continuare a comediei de succes "Gemenii/ Twins" (1988), intitulata "Triplets", care ii va avea in distributie pe Arnold Schwarzenegger, Danny DeVito si Eddie Murphy, se afla in pregatire la Hollywood, informeaza site-ul revistei New Musical Express.

Arnold, Danny DeVito si Eddie Murphy vor juca in comedia Triplets. Uite cum arata Danny DeVito la 67 de ani

Filmul va fi produs de studiourile Universal Pictures si ii va readuce impreuna pe marile ecrane pe Schwarzenegger si DeVito, protagonistii filmului original din 1988.Comedia "Gemenii" a prezentat aventurile gemenilor Julius si Vincent, conceputi prin fertilizare artificiala, care au fost separati la nastere. In continuarea acestei pelicule, ei vor descoperi ca au inca un frate, personaj ce va fi interpretat de Eddie Murphy.

Potrivit presei americane de specialitate, toti cei trei actori au semnat deja contractele pentru a juca in acest film, ce va fi realizat de Montecito, compania de productie cinematografica condusa de Ivan si Jason Reitman.Ivan Reitman nu va reveni insa in calitate de regizor si a ales sa fie producator al filmului.


Comedia "Gemenii/ Twins" din 1988 a avut mare succes de casa, obtinand incasari de 216,6 milioane de dolari pe plan mondial.


Actorul Arnold Schwarzenegger, care a renuntat la aceasta meserie in timpul mandatului sau de guvernator al statului California, a anuntat in 2011 ca isi va relua cariera artistica. Schwarzenegger a declarat, in februarie 2011, ca se simte pregatit sa joace din nou in filme si a anuntat ca va participa la realizarea unui serial de televiziune si a unui volum de benzi desenate, ambele inspirate de celebra lui porecla din lumea politica, "The Governator". In aprilie 2011, o sursa a declarat pentru agentia de presa Reuters ca Arnold Schwarzenegger are toate sansele sa joace intr-un nou film din franciza "Terminator", in care isi va relua rolul care l-a facut celebru, cel al unui cyborg indestructibil trimis din viitor.


Revenirea pe marile ecrane a fostului campion de culturism a fost insa amanata pentru cateva luni din cauza problemelor acestuia din viata de familie, care au fost expuse pe larg in presa americana.


Nascut in 1944, in New-Jersey, Danny DeVito s-a facut remarcat in multe filme de succes, precum "Zbor deasupra unui cuib de cuci", "Gemenii", "Batman se intoarce" si "L.A. Confidential". Actorul american a trecut de cateva ori si in spatele camerei, regizand mai multe comedii, printre care "Razboiul rozelor" (1990), pentru care a fost nominalizat la premiul Ursul de Aur, la Festivalul de Film de la Berlin, si "Arunc-o pe mama din tren". Actorul american a putut fi vazut in ultima vreme in sitcomul "It's Always Sunny In Philadelphia".


Dupa un debut fulminant in cariera, la inceputul anilor '90, cu filme precum "48 de ore", "Politistul din Beverly Hills" si "Nopti in Harlem", Eddie Murphy a jucat, in ultimii ani, in productii cinematografice precum "Profesorul Trasnit si Clanul Klump", "Dr. Doolittle" si "Norbit". Eddie Murphy a primit, in 2007, un Glob de Aur pentru cel mai bun rol secundar, pentru partitura din musicalul "Dreamgirls", fiind totodata nominalizat la premiile Oscar. Totusi, el are la activ cinci premii Zmeura de Aur pentru cea mai proasta prestatie actoriceasca, dintre care trei pentru filmul "Norbit", in care a jucat trei personaje.


Danny DeVito la 67 de ani

Arnold Schwarzenegger. Actorul a suferit o operatie la umar in urma cu cateva luni

Sursa: Mediafax


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies