marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Arnold Schwarzenegger, in prima imagine din Last Stand, filmul pentru care actorul de 65 de ani primeste 12.5 milioane de $

Regizorul sud-coreean Jee-woon Kim (“A Tale of Two Sisters”, “I Saw the Devil”) a incheiat filmarile la trillerul The Last Stand Care ii adduce intr-o confruntare totala pe Arnold Schwarzenegger si Eduardo Noriega, cunoscut din filmele “Abre los ojos”, “The Devil’s Backbone”, “Che Guevara“, “Transsiberian” sau “Alatriste”

Arnold Schwarzenegger, in prima imagine din Last Stand, filmul pentru care actorul de 65 de ani primeste 12.5 milioane de $

La 65 de ani Arnold Schwarzenegger arata amenintator in primele imagini din The Last Stand unde joaca alaturi de Eduardo Noriega,  Forest Whitaker, Rodrigo Santoro, Genesis Rodriguez si Johnny Knoxville. Filmul are un buget de 50 de milioane de $ iar Moviefone a scris ca Arnold va incasa 12.5 milioane de dolari pentru acest rol.
 


The Last Stand va marca debutul in limba engleza a regizorului sud-corean Jee-woon Kim iar pentru Arnold aduce primul rol central de la Terminator 3: Rise of the Machines din 2003 ( in the Expendables 2 el avand un rol secundar).
 


Filmul The Last Stand spune povestea unui serif aflat in pragul pensionarii pe nume Ray Owens (Arnold Schwarzenegger), care s-a resemnat sa lupte impotriva infractorilor marunti ce opereaza in micul oras Sommerton Junction situat la granita Statelor Unite ale Americii cu Mexicul, dupa ce a renuntat la postul pe care l-a ocupat in Departamentul de Politie din Los Angeles in urma unei operatiuni care a decurs cum nu se poate mai prost si in care partenerul lui a ramas paralizat.


Atunci cand Cortez (Eduardo Noriega), cel mai cautat si faimos lider al traficantilor de droguri mexicani, reuseste sa evadeze in mod spectaculos dintr-un convoi de detinuti escortat de agenti FBI si se indreapta spre localitatea Sommerton Junction cu scopul de a se refugia in Mexic si a scapa de rigorile legii, avand asupra lui 400 milioane de dolari si gonind spre frontiera cu o viteza de 200 mile / ora, intr-o masina sport Gumpert Apollo ce i-a fost pusa la dispozitie de subalternii loiali, Ray Owens intrevede sansa de a-si rascumpara greselile trecutului capturandu-l pe infractor.


Singura problema este ca seriful este inconjurat de o echipa neexperimentata de politisti, din care fac parte inclusiv Frank Martinez (Rodrigo Santoro) si Sarah Torrance (Jaimie Alexander), iar Cortez are in jurul lui o armata de ticalosi bine antrenati si inarmati pana-n dinti, luand intre timp si un ostatic pentru a-si asigura scaparea.


The Last Stand ajunge in SUA pe data de 18 ianuarie 2013,  iar in Romania pe 22 ianuarie 2013.


Fostul guvernator al statului California si star al Hollywood-ului, Arnold Schwarzenegger, a declarat la o intalnire cu criticii de filme de televiziune ca era atat de nerabdator sa-si inceapa cariera de culturist incat a ajuns in arest in 1965, in timpul satisfacerii stagiului militar in Austria.

El avea 18 ani si isi satisfacea stagiul militar obligatoriu de un an in armata tarii sale natale, Austria, la mijlocul anilor ‘60, cand a fugit din tabara militara pentru a participa la concursul pentru juniori ‘Mr. Europa’, ce se desfasura in Germania.


A castigat concursul, dar de asemenea a petrecut doua sau trei zile in arestul armatei, a spus Schwarzenegger, adaugand ca oficialii din armata s-au simtit ‘stanjeniti’ si l-au eliberat. Fostul guvernator al Californiei, Arnold Schwarzenegger, 65 de ani, este subiectul unui nou documentar al ESPN, intitulat: ‘Arnold’s Blueprint’, care va fi prezentat in 26 septembrie pe site-ul Grantland.com al postului ESPN.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies