marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Arnold Schwarzenegger si Sylvester Stallone au ajuns la inchisoare. Imagini din filmul la care cei doi actori viseaza de 30 de ani 

Veteranii Arnie si Sly i-au surprins inca o data pe fanii filmelor din genul action hero. Cei doi actori care au inventat  adevaratele filme de actiune arata in "The Tomb" ca doi prizonieri batrani, insa promit ca pelicula va avea multe scene cu batai.

Arnold Schwarzenegger si Sylvester Stallone au ajuns la inchisoare. Imagini din filmul la care cei doi actori viseaza de 30 de ani

Au avut nevoie de aproape 30 de ani sa faca un film asa cum isi doreau cu adevarat. Arnold Schwarzenegger (64 de ani) si Sylvester Stallone (65 de ani) apar imbatraniti in primele imagini din noul lor film "The Tomb".


"Suntem ca doi batrani cai de lupta la inceputul filmului, destul de competitivi, insa ne dam seama mai tarziu ca ne este mai util sa lucram impreuna" a povestit Stallone.
 

"Cel mai amuzant lucru este ca toata cariera noastra am incercat sa lucram impreuna, insa nu am avut sansa. Am vorbit despre asta timp de 30 de ani, insa nu am avut timp, in ultimii ani lucrurile s-au mai linistit asa ca a venit si ocazia" a dezvaluit Arnold.

 

In filmul de actiune "The Tomb", Arnold si Sylvester sunt Emil Rottmayer si Ray Breslin, doi prizonieri care incearca sa evadeze dintr-o inchisoare construita genial de nimeni altul decat Ray. Stallone a povestit ca The Tomb este un gen de film cum nu prea se mai fac astazi la Hollywood.



"Astazi super eroii sunt altfel: doar clipesc si totul explodeaza in jurul lor. Este grozav, insa in cazul nostru este modelul clasic al eroilor de actiune neinfricati. Ne luptam corp la corp cu rivalii fara gadgeturi" a povestit Rambo Stallone.


Regizat de Mikael Håfström, The Tomb il aduce pe Sylvester in rolul unuia dintre cei mai mari specialisti in securitate, care, dupa ce construieste o inchisoare perfecta, ajunge sa fie inchis in propria puscarie, fiind victima unei inscenari.


Astfel, Breslin este nevoit sa isi foloseasca ingeniozitatea si cunostintele dobandite despre inchisori pentru a evada si a-l gasi pe omul care l-a aruncat in spatele gratiilor. Schwarzenegger va interpreta rolul unui detinut complex, care se lupta sa-si salveze colegii din puscarie.

Filmul la care s-a inceput deja productia se va lansa in 2013. Din distributie mai fac parte: Curtis “50 Cent” Jackson, Jim Caviezel, Amy Ryan, Vincent D’Onofrio, Vinnie Jones si Sam Neill.

Schwarzenegger si Stallone vor putea fi vazuti impreuna si in The Expendables 2 in aceasta vara.

 

Arnold Schwarzenegger, in Predator (1987)


 

 

Sylvester Stallone in Rocky (1976)

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies