marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone, de la eroi în filmele de acțiune la bunici simpatici

Au dat armele de foc pe cuțitele de sculptat dovleci și, deși sunt doi duri, nu sperie pe nimeni de Halloween.

Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone, de la eroi în filmele de acțiune la bunici simpatici
Amândoi au peste 70 de ani, arată incredibil și continua să filmeze chiar scene cu arme și cu cascadorii. În civil, însă, sunt băieți buni și chiar niște bunici simpatici, după cum o demonstrează recentele fotografii postate de însuși The Terminator.
 
Cândva rivali, Arnold Schwarzenegger (75) și Sylvester Stallone (76) sunt acum buni prieteni. Terminator și Rambo s-au pus pe căsăpit dovleci. O imagine frumoasă de Halloween, dar cât se poate de pașnică și de haioasă. Cele două staruri au postat o imagine adorabilă cu ei sculptând dovleci: „Asta fac acum eroii de acțiune“, au notat Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone.


 
Arnie a povestit într-un interviu că în tinerețe se provocau des, se atacau, era o competiție savurată de presă. Acum s-au calmat și sunt cei mai buni prieteni.
 


Desigur, și proiectul „The Expendables“ pare să fi ajutat mult la pacea dintre tabere, reunind sub același titlu mai toți eroii filmelor de acțiune. Ambii continua să joace, să tragă de fiare și să demonstreze și altor bărbați că pensionarea poate fi împinsă dincolo de vârsta la care devii bunic, dacă ai o disciplină de fier și o mentalitate... de adolescent.

 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies