marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Arnold Schwarzenegger va juca in coproductia ruso-chineza cu cel mai mare buget din toate timpurile: "Viy 2". Ce alta vedeta de actiune se mai afla pe afis

Arnold Schwarzenegger s-a alaturat distributiei coproductiei ruso-chineze "Viy 2", un sequel al filmului local cu cele mai mari incasari din Rusia in 2014, "Viy".
Arnold Schwarzenegger va juca in coproductia ruso-chineza cu cel mai mare buget din toate timpurile: Viy 2 . Ce alta vedeta de actiune se mai afla pe afis

Anuntul a fost facut de producatorul Gleb Fetisov, relateaza Agerpres, care citeaza The Hollywood Reporter.


In coproductia rusa cu cel mai mare buget din toate timpurile vor mai juca Jason Flemying, actorul principal din primul film, si starul firmelor de arte martiale Jackie Chan.


Implicarea lui Schwarzenegger in proiect a fost confirmata pentru The Hollywood Reporter de un reprezentant al actorului.



Actiunea din "Viy 2", cu numele englezesc "Journey to China: The Iron Mask Mystery", se desfasoara in secolul al XVIII-lea si relateaza aventurile calatorului englez Jonathan Green, interpretat de Jason Flemying, care primeste sarcina de a intocmi o harta a Extremului Orient rus.


In cele din urma, calatoria sa il aduce insa in China.


"Viy", bazat pe nuvela din secolul al XIX-lea a lui Nikolai Gogol si coprodus de Rusia, Ucraina si Republica Ceha, a avut premiera in 2014 si a avut incasari de 34,6 milioane de dolari, aflandu-se pe primul loc in box-office in Rusia in anul respectiv.



Potrivit unor informatii furnizate anterior, China investeste 15 milioane de dolari in "Viy 2", al carui buget total este de 36 de milioane de dolari. Filmul ar urma sa devina coproductia rusa cu cel mai mare buget din toate timpurile.


"Viy 2" va fi regizat de Oleg Stepcenko, ca si primul film, si ar urma sa aiba premiera in 2017.


Trailer-ul primului film din aceasta serie, "Viy" (2014):



Galerie foto


Modifică setările cookies