marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Asa ar arata Elsa din Frozen daca ar fi reala si ar purta costum de baie

Cel mai popular film de animatie al momentului a  adus in prim plan povestea unei printese curajoase, care s-a aventurat intr-un drum lung si periculos prin munti pentru a-si gasi sora, a carei putere miraculoasa de a transforma totul in gheata doar cu o singura atingere a condamnat-o la singuratate.

Asa ar arata Elsa din Frozen daca ar fi reala si ar purta costum de baie

Animatia Frozen a devenit un adevarat fenomen mondial, iar povestea emotionanata a celor doua surori Elsa si Anna a cucerit atat atentia copiilor, cat si a milioane de adulti din intreaga lume. Fenomenul e atat de dezvoltat, incat iubitorii productiei Disney au ajuns sa se deghizeze ca personajele si sa-si intre in rol.
 

 

E si cazul surorilor Anna Faith si Lexi Carlson, care au devenit celebre pe internet datorita asemanarii lor cu Anna si Elsa. Totul a pornit de la o poza pe care mama fetelor i-a facut-o Annei Faith, langa posterul animatiei.


 

 

 

Femeia si-a dat seama ca fiica ei de 18 ani care lucreaza ca model e aproape identica personajului Elsa, iar adolescenta nu a ezitat sa imbrace  rochie asemanatoare si sa mearga in spitale sa ii bucure pe copiii bolnavi. In joc a intrat si Lexi, sora sa, care a ales sa poarte costumul Annei.  

Citeste aici continuarea si vezi mai multe imagini


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies