marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Asasinata si disparuta in urma cu 22 de ani, si-a recuperat identitatea cu ajutorul serialului “Necunoscutii”

Timp de 22 de ani, a fost ingropata sub o piatra pe care scria Jane Doe numarul 3 – Necunoscuta. Insa cu ajutorul celor din castul serialului “Necunoscutii” si al autoritatilor americane si-a recapatat identitatea, iar o familie care si-a cautat o persoana draga timp de peste doua decenii, a reusit in sfarsit sa gaseasca raspunsul la intrebari

Asasinata si disparuta in urma cu 22 de ani, si-a recuperat identitatea cu ajutorul serialului Necunoscutii


.


Difuzat in fiecare vineri, de la ora 20:00, de Pro Cinema, serialul “Necunoscutii” (“The Forgotten”), care-l are ca protagonist pe Christian Slater, urmareste cazurile rezolvate de o echipa de detectivi amatori. Dupa ce politia a depus armele, acestia incearca sa identifice victimele fara nume inainte sa fie ingropate ca necunoscuti.


Serialul a oferit un ajutor neasteptat familiei Paulei Davies, o tanara disparuta in urma cu 22 de ani. Urmarind aventurile detectivilor din “Necunoscutii”, matusa fetei a observat un anunt al NamUs – un sistem informatic coordonat de Departamentul American de Justitie pentru depistarea persoanelor disparute. Cercetand informatiile oferite de acestia, familia Paulei nu a gasit nici un indiciu printre persoanele disparute in Michigan, unde locuiau, insa au gasit in  statul Ohio. Doua tatuaje specifice pe care le avea victima – un unicorn si un trandafir – au ajutat la identificarea acesteia, iar proba ADN le-a oferit certitudinea: necunoscuta asasinata cu 22 de ani in urma era chiar Paula Davies. Familia nu a putut sa-si explice cum a disparut tanara, pe atunci in varsta de 21 de ani, din apartamentul ei si nici cum a ajuns in Ohio, la 11 ore distanta parcursa cu masina, dar politia a redeschis cazul in cautarea raspunsurilor la aceste intrebari.
Insa pentru deshumare si cheltuielile de transport in Michigan familia Paulei Davies avea nevoie de 3000 de dolari pe care familia nu-I avea. Producatorul executiv al serialului “Necunoscutii” le-a oferit acestora din nou ajutorul si i-a sprijinit financiar.


“Cand am inceput filmarile nu stiam ca exista in realitate oameni care fac ceea ce facem noi in serial. Insa apoi am avut sentimentul ca avem o sansa reala sa facem ceva care conteaza cu adevarat, sa rezolvam unele cazuri, sau cel putin sa contribuim la rezolvarea lor. Sunt incantat, onorat si coplesit de faptul ca acest lucru a inceput sa se intample”, spune Christian Slater, protagonistul serialului.
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies