marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ashton Kutcher a inceput ieri filmarile la filmul "Jobs". Uite cum arata actorul in rolul fondatorului Apple

Ashton Kutcher a inceput ieri filmarile la filmul "Jobs" unde il interpreteaza pe cofondatorul companiei Apple, Steve Jobs.

Ashton Kutcher a inceput ieri filmarile la filmul Jobs . Uite cum arata actorul in rolul fondatorului Apple


Cu barba si par lung, Ashton Kutcher a intrat deja in pielea geniului de la Apple, care s-a stins toamna trecuta dupa ce a pierdut lupta cu cancerul.


Filmarile productiei regizate de Joshua Michael Stern au loc in pentru moment in Los Altos (Silicon Valley) in casa unde a locuit Jobs in anii '70 inainte de a-si lansa imperiul Apple.


Primele scene filmate il au in centru pe Jobs in garajul casei sale unde acesta construit primele modele de computere Apple. Alaturi de el pe platouri s-a mai aflat Josh Gad care il interpreteaza pe Steve Wozniak, partenerul de afaceri al lui Steve Jobs.


Filmul cu Ashton Kutcher se va concentra pe perioada de inceput a lui Jobs, 1971 si pana in 2000 si nu are nici o implicatie din partea companiei Apple.
 

"Filmul nostru va prezenta anii de inceput ai lui Steve Jobs, cand avea 20 de ani, asa ca aveam nevoie de un actor tanar, care sa fie credibil. Cred ca Ashton este suficient de capabil sa redea complexitatea rolului sau si are avantajul trasaturilor fizice, cei doi seamana izbitor de bine.


Cand Ashton a citit scenariul a fost atras imediat de proiect. Este un fan al lui Steve Jobs si al companiei Apple, fiind un impatimit al gadget-urilor, asa ca eu cred ca va face ceva special cu rolul sau" a spus producatorul filmului Mark Hulmer, intr-un interviu acordat la inceputul anului.

Actorul a fost surprins pregatindu-se pentru rol inca de acum cateva luni

Un alt film despre viata lui Jobs este produs de compania Sony Pictures Entertainment. Acest proiect cinematografic va beneficia de un scenariu scris de Sorkin, scenaristul american care a primit Oscarul pentru "Reteaua de socializare".


"Nu exista niciun scenarist, azi, la Hollywood, care sa fie capabil sa capteze mai bine pentru marele ecran o viata atat de extraordinara (cea a lui Steve Jobs, n.r.) precum Aaron Sorkin. In mainile lui, suntem incredintati ca filmul va fi exact asa cum era Jobs: captivant, distractiv si polarizant", a declarat Amy Pascal, directoare a companiei Sony Pictures Entertainment.
 

Sursa foto: Huffington Post

 


Galerie foto


Modifică setările cookies