marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ashton Kutcher, pacalit sa manance rame fripte!

Se pare ca roata s-a intors pentru actorul Ashton Kutcher! Dupa ce a tras pe sfoara zeci de celebritati, fosta vedeta a show-ului de televiziune “Punk’d” si-a primit in sfarsit pedeapsa!

Ashton Kutcher, pacalit sa manance rame fripte!

Participand vineri la emisiunea britanica “The Graham Norton Show” alaturi de bucatarul Heston Blumenthal, Ashton a fost convins sa guste rame prajite, sub pretextul ca sunt inele de ceapa!

Controversatul Blumenthal este cunoscut tocmai datorita felurilor ciudate de mancare pe care le pregateste. De data aceasta el a pregatit “Hot-dog cu pui”, garnisit cu servetele comestibile ce aveau imprimate chipul actorului pe ele.

Muscand precaut din “delicatesa” bucatarului, Ashton a intrebat ce sunt inelele de deasupra carnatului, afirmand chiar ca “toate ingredientele din acest fel de mancare arata ca lucrurile pe care le folosesc la pescuit!”. Intuitita vedetei a fost ascutita, insa asta nu l-a impiedicat sa guste, indemnat de Blumenthal! Dupa ce l-a asigurat ca ingredientul suspicios este ceapa, bucatarul a dezvaluit ca este vorba de fapt de… rame comestibile fripte!

Scuipand cat mai repede continutul imbucaturii, actorul a primit farsa cu umor recunoscand ca “orice aliment e mai gustos daca e prajit!”


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies