marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ashton Kutcher seamana inspaimantator de mult cu Steve Jobs in noile imagini. Ce promisiune a facut actorul: "Jobs a schimbat lumea pentru totdeauna!"

Desi unii spuneau ca Ashton Kutcher nu este cea mai buna alegere pentru a prelua rolul lui Steve Jobs, actorul american pare sa se transforme fizic in sosia fostului CEO al Apple. Ramane de vazut cum se descurca la interpretare.

Ashton Kutcher seamana inspaimantator de mult cu Steve Jobs in noile imagini. Ce promisiune a facut actorul: Jobs a schimbat lumea pentru totdeauna!

Cu cateva luni in urma il vedeam pe Ashton Kutcher, cel ales sa joace rolul lui Steve Jobs cum se pregatea pentru rolul mult asteptat. In aceasta saptamana vedem imagini cu un Kutcher machiat astfel incat sa semene cu Steve Jobs cel din 1996, atunci cand s-a intors la Apple. Drama regizata de Joshua Michael Stern si scrisa de Matt Whiteley si-a schimbat titlul in "jOBS" si va fi lansata in 2013.


Un fan al lui Steve Jobs,  actorul a fost atat de decis in a impresiona cu acest rol incat nu a iesit din pielea personajului in toata perioada de filmare. " Ashton Kutcher nu a fost foarte dragut pe platourile de filmare. Din contra a fost chiar rautacios de multe ori cu membrii echipei" a declarato sursa din echipa de productie a filmului pentru RadarOnline. Vestea vine sa-i linisteasca pe care se temeau ca fimul jOBS va fi prea elogios la adresa lui Steve Jobs, trecand peste partile lui negative.


"Steve Jobs a schimbat pentru totdeauna modul in care vedem lumea astazi,  asa ca filmul va fi intunecat, cinstit si lipsit de compromisuri" a povestit Kutcher.


Filmul se va axa pe activitatea acestuia in cadrul companiei Apple, din 1971 pana in 2000. Distribuia filmului ii mai cuprinde pe Matthew Modine, Dermot Mulroney, James Woods si Josh Gad.


Noile imagini il suprind pe Jobs pe cand avea 41 de ani si fusese alungat din propria companie de noul CEO pe care chiar el il dusese de la Pepsi. Dupa plecarea de la Apple, compania s-a scufundat, dar Jobs a continuat sa lucreze, investind in Pixar si fondand compania Next. Next a fost cumparata de Apple, o victorie pentru Jobs, care a revenit triumfal la compania care l-a alungat initial si a dus-o pe culmile tehnologiei.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies