marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ashton Kutcher va semna pentru inca un sezon din Two And a Half Men. Vezi ce salariu va avea

Ashton Kutcher va semna alaturi de Jon Cryer si Angus T. Jones contracte pentru inca un sezon din Two And a Half Men, scrie EW.com.

Ashton Kutcher va semna pentru inca un sezon din Two And a Half Men. Vezi ce salariu va avea

Cei trei se vor intoarce pentru al 10-lea sezon din serialul de comedie creat de Chuck Lorre si CBS.  Aceeasi sursa anunta ca Ashton Kutcher va avea un salariu de 700.000 de dolari, Jon Cryer 600.000 de dolari iar Angus T. Jones 300.000 de dolari. Desi Kutcher si Cryer si-ar fi dorit ceva mai multi bani decat suma pe care o primesc acum pe episod se pare ca acestia au ajuns la un acord iar vedetele vor primi si un "bonus modest de semnare".

Acum 2 ani, Charlie Sheen era cel mai bine platit actor de televiziune cu cele 1,25 milioane de dolari pe care-i baga in buzunar pentru fiecare episod din Doi barbati si jumatate.
 

Dupa iesirea dramatica a lui Charlie Sheen din serial in 2011, Two And a Half Men a inceput sezonul care tocmai se termina cu audiente uriase de 27 de milioane de telespectatori, insa cifrele s-au injumatatit pe final. Sitcom-ul ramane totusi unul dintre cele mai competitive si printre cele mai bune showuri ale celor de la CBS.


Peste o luna va avea premiera si noul serial al lui Charlie Sheen, Anger Management  difuzat de postul FX si unde aceasta joaca alaturi de Brett Butler, Selma Blair, Shawnee Smith, Daniela Bobadilla si Noureen DeWulf.



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies