marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Assassin’s Creed. Michael Fassbender calatoreste in trecut si viitor in noile imagini din filmul asteptate de toti fanii celebrului joc video

Au aparut noi imagini din filmul Assassin’s Creed. Michael Fassbender calatoreste in trecut si in viitor in scenele din filmul regizat de Justin Kurtzel.

Assassin rsquo;s Creed. Michael Fassbender calatoreste in trecut si viitor in noile imagini din filmul asteptate de toti fanii celebrului joc video

Adaptarea unuia dintre cele mai populare jocuri video din lume se anunta spectaculoasa si intensa. In noile imagini lansate, Michael Fassbender apare in prezent, in rolul lui Callum Lynch, tinut prizonier, iar in cealalta imagine il vedem pe Fassbender ca Aguilar, unul dintre stramosii lui Callum Lynch, din Spania secolului XV, care face parte dintr-o societate secreta, cunoscuta ca Assassins.

 


 

Desi este o serie intreaga de jocuri video, povestea filmului va fi una nou, insa din primele imagini fanii sunt incantati, urmand ca testul suprem sa fie lansarea trailerului. Scenariul va respecta insa atmosfera secolului XV, razboiul intre doua societati secrete si dispozitivul care ii permite celui din prezent sa experimentele evenimentele traite de stramosi.

 

Assassin’s Creed urmeaza sa fie lansat in cinematografe pe 21 decembrie 2016 si are o distributie formata din Michael Fassbender, Marion Cotillard, Jeremy Irons, Brendan Gleeson.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies