marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Atacul dur al fanelor fata de noua iubita a lui Robert Pattinson: "Sunt socata si dezgustata". Ce comentarii rasiste au facut la adresa ei

Robert Pattinson a inceput, in sfarsit, o noua relatie, dupa despartirea de Kristen Stewart. Insa, fanele inraite ale actorului, nu sunt pregatite pentru asta. Mai multe fane au facut comentarii rasiste si rautacioase la adresa cantaretei FKA twigs, pe numele ei real Tahliah Debrett Barnett.

Atacul dur al fanelor fata de noua iubita a lui Robert Pattinson: Sunt socata si dezgustata . Ce comentarii rasiste au facut la adresa ei

In varsta de 26 de ani, aceasta a fost transformata intr-o tinta pentru admiratoarele actorului, care au sustinut intotdeauna legatura lui amoroasa cu Kristen Stewart si au considerat ca cei din formau un cuplu reusit chiar daca el a fost inselat de vedeta Twilight.

 

 


 

Nemultumite sa ii vada pe cei doi impreuna, fanele de pe Twitter au inceput sa faca tot felul de comentarii rasiste pe contul Tahliahei si sa o insulte: "Zici ca-i o maimuta! Cum a putut Rob sa o sarute?", "Nu-mi vine sa cred ca a renuntat la Kristen pentru ea, e ca o maimuta" sunt doar cateva dintre comentariile lasate pe reteaua de socializare, conform Daily Mail.

 

 

 

FKA twigs nu a lasat lucrurile asa si le-a raspuns celor care o insulta: "Sunt profund dezamagita si dezgustata de comentariile rasiste de pe contul meu. Rasismul nu e acceptat in viata reala si nu ar trebui sa fie acceptat nici pe internet. Ma simt bine in pielea mea si imi place cum arat". Cei doi au fost vazuti impreuna pentru prima data, in urma cu o luna, cand papparazii i-au surprins impreuna.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies